The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Hulp na aankoop van een was-droogcombinatie

Nu je een nieuwe was-droogcombinatie in huis hebt, is het tijd om deze te gebruiken. We vertellen je graag hoe je de automaat aansluit, onderhoudt en hoe je ermee wast. Lees hier al het advies van onze specialisten om een antwoord te vinden op veelgestelde vragen over was-droogcombinaties.

De was doen in je was-droogcombinatie

Was doen in een was-droogcombinatie

Je was doen in een was-droogcombinatie gaat net even iets anders dan in 2 losse automaten. Zo moet je bijvoorbeeld extra goed letten op het vulgewicht voor het drogen, wanneer je een non-stopprogramma gebruikt. Je wast en droogt je wasgoed ook eenvoudig apart van elkaar met de losse was- en droogprogramma's. Let bij het wassen en drogen op de labels van je kleding, zodat je wasgoed langer mooi blijft.

Was-droogcombinatie schoonmaken

Was-droogcombinatie schoonmaken

Je zorgt dat je was-droogcombinatie goed zijn werk blijft doen door deze af en toe schoon te maken. Zo blijft de automaat zo energiezuinig mogelijk én haal je je wasgoed altijd fris uit de trommel. Gebruik bijvoorbeeld regelmatig het trommelreinigingsprogramma en maak de wasmiddellade schoon. Zo voorkom je vervelende geurtjes en bacteriën.

Was-droogcombinatie problemen

Was-droogcombinatie problemen

Geeft je was-droogcombinatie een storingscode weer of droogt je was niet goed? Daar helpen we je bij. Op de pagina over was-droogcombinatie storingen vertellen we je hoe je een foutmelding zelf oplost. Als het je niet lukt om een probleem zelf op te lossen, neem je contact op met onze klantenservice of de fabrikant van de automaat.

Was-droogcombinatie aansluiten

Was-droogcombinatie aansluiten

Bij het aansluiten van je was-droogcombinatie moet je op een aantal dingen letten. Zo zet je de automaat het best op een harde vloer om trillingen en geluid te voorkomen. Je verwijdert de transportbouten en sluit de aan- en afvoerslang aan. Als je een inbouwautomaat hebt, plaats je de was-droogcombinatie in een nis en monteer je de deur. Lees hier hoe je je oude automaat ontkoppelt en je nieuwe was-droogcombinatie aansluit.

Extra informatie en advies

Was-droogcombinatie advies

Hier vind je extra tips en informatie over je was-droogcombinatie. Zo lees je bijvoorbeeld hoe je duurzaam wast en droogt, waarom je misschien 2 energielabels hebt ontvangen en wat het energielabel betekent. Onze specialisten vertellen je graag alle tips en trucs bij het gebruiken van je was-droogcombinatie.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.428 beoordelingen