The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Iris

Vergelijk de Philips Airfryer XL met de Philips Airfryer XXL

Je hebt het idee om een Philips Airfryer te kopen, maar welk model is het best geschikt voor jouw gebruikssituatie? In de XXL en Smart Sensing bak je bijvoorbeeld voor meer personen snacks. Met deze modellen bak je de snacks extra knapperig en is het bakresultaat nog minder vet dan in de XL. Op deze pagina hebben we de XL, de grotere XXL en de Smart Sensing voor je vergeleken.

Vergelijking Philips Airfryer XL en Philips Airfryer XXL en Philips Airfryer Smart Sensing

Philips Airfryer XL Philips Airfryer XXL Philips Airfryer met Smart Sensing
Capaciteit in personen 3 à 4 personen 4 à 5 personen 4 à 5 personen
Formaat (BxHxD in cm) 26 x 30 x 33 32,1 x 31,5 x 43,3 32,2 x 31,5 x 43
Voorverwarmen 2 minuten Niet nodig Niet nodig
Bakresultaat Niet vet, wel knapperig Nóg minder vet en extra knapperig Nóg minder vet en extra knapperig
Temperatuur en tijd instellen Handmatig Handmatig via bakprogramma's Automatisch via bakprogramma's
Schoonmaakgemak Minder makkelijk Makkelijk Makkelijk

Laadvermogen & formaat

Philips airfryer xl in keuken

Philips Airfryer XL: 1,2 kilogram snacks

In de Philips Airfryer XL bak je 1,2 kilogram snacks in één keer. Dit is voldoende voor een gemiddeld huishouden van zo’n 3 tot 4 personen. Let er wel op dat je grotere gerechten, zoals een hele kip of een ovenschotel minder gemakkelijk in deze airfryer maakt. De XL variant van Philips is qua inhoud dan ook kleiner dan de Philips Airfryer XXL.

Kip, friet, taart en gegrilde groenten op aanrecht

Philips Airfryer XXL: 1,4 kilogram snacks

Dankzij de ruime inhoud van de Philips Airfryer XXL bak je grote porties snacks van wel 1,4 kilogram. Door de ruimere inhoud, is de airfryer qua formaat groter dan de XL variant. Zo neemt het apparaat wat meer ruimte in beslag op je aanrecht. Grote stukken vlees, kip of vis bereid je ook gemakkelijk met de Philips XXL.

Smart Sensing technologie

De nieuwste techniek van Philips Airfryers is Smart Sensing. Slimme ingebouwde sensoren meten en scannen wat voor ingrediënten je bereidt. Op basis van deze informatie bepaalt de machine wat de perfecte bereidingswijze is. Philips heeft met chefs 5 voorgeprogrammeerde programma's aan Smart Sensing gekoppeld waardoor de airfryer precies weet of je frietjes, een hele kip of stuk zalm bereidt. Zo bakt de airfryer jouw eten op de juiste temperatuur en voor de juiste tijd.

Bakresultaat & technologie

bekertje met vet halfvol

Philips Airfryer XL: knapperig bakresultaat

De Philips Airfryer XL gebruikt de Rapid Air technologie. Met slechts een lepeltje olie en hete lucht frituur je zo snacks op een gezonde manier. De technologie zorgt ervoor dat friet en snacks rondom worden gefrituurd, voor een knapperig resultaat. Vetten en sappen die tijdens het frituren vrijkomen, voert de airfryer zo veel mogelijk af.

bekertje met vet helemaal vol

Philips Airfryer XXL: extra knapperig bakresultaat

Dankzij de Twin TurboStar technologie is het niet nodig om de Philips Airfryer XXL voor te verwarmen. Dat is handig wanneer je uit je werk snel iets lekkers op tafel wilt zetten. Deze technologie filtert daarnaast overtollige vetten en sappen uit de lucht en voert dit af naar de bodem van de airfryer. Als resultaat geniet je van minder vette en extra knapperige snacks.

Conclusie

Zoek je een Philips Airfryer met ruime inhoud, waarmee je grotere hoeveelheden in één keer bakt? Dan raden wij de Philips Airfryer XXL aan. De XXL is net als de XXL Smart Sensing groter dan de Philips Airfryer XL. Deze neemt daardoor meer ruimte in beslag, maar hier krijg je wel veel voor terug. Zo zijn de XXL modellen voorzien van de vernieuwde TurboStar technologie. Dit voert vetten en sappen nóg beter af, zodat jouw snacks minder vet en extra knapperig zijn.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.343 beoordelingen