The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucinda

De voordelen van een toetsenbord en muis set

Om efficiënt met een computer te werken heb je minstens een toetsenbord en een muis nodig. Als je ze allebei nodig hebt of ergonomisch wil werken, overweeg dan een toetsenbord en muis set. Zo sla je 2 vliegen in één klap en ben je vaak ook minder geld kwijt. In dit artikel geef ik je nog 3 andere redenen om te kiezen voor een toetsenbord en muis set.

Je levert maar één poort in

Usb dongel

Veel toetsenbord en muis sets zijn draadloos en verbind je via een meegeleverde ontvanger met je pc of laptop. Zowel de toetsenbord als de muis reageren op één dongel. Daardoor ben je dus maar één usb poort in je laptop of pc kwijt, terwijl je gebruik maakt van 2 producten. Wanneer je voor een bedrade muis en toetsenbord gaat óf een muis en toetsenbord van verschillende merken koopt, ben je 2 poorten kwijt.

Voor een ergonomische werkhouding

Ergonomisch toetsenbord en muis set

Voor een ergonomische werkplek zijn er zowel ergonomische muizen als ergonomische toetsenborden beschikbaar. Als je over wilt gaan op een ergonomische werkhouding en bijvoorbeeld polsklachten wil voorkomen, is het goed om zowel je toetsenbord als je muis te vervangen. Met een ergonomisch toetsenbord en muis set weet je zeker dat je ergonomisch werkt als je die 2 producten samen gebruikt. Zo ga je niet apart op zoek naar ergonomische randapparatuur en heb je alles in één keer bij elkaar.

Professionele uitstraling

Professionele uitstraling

Bij toetsenbord en muis sets zijn de muis en het toetsenbord van hetzelfde merk en vaak ook nog uit dezelfde serie. Het ontwerp is dan ook bijna altijd op elkaar afgestemd. Zo geef je jouw werkplek een eenduidige en professionele uitstraling die gezien mag worden.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.120 beoordelingen