The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Wat is een Ring deurbel?

De Ring is een deurbel waarmee je op afstand met bezoekers voor de deur in contact staat. Via de app op je smartphone communiceer je direct met degene die bij jouw huis aanbelt. Hoe de Ring Video deurbel precies werkt en wat je er allemaal mee kunt, vertellen we je op deze pagina.

Voordelen van de Ring deurbel

 • Je staat vanaf elke locatie direct in contact met je bezoeker voor de deur.
 • Dankzij de ingebouwde camera heb je haarscherp beeld.
 • Je maakt video-opnames door middel van 1 druk op de knop.
 • De grote kijkhoek van de deurbellen biedt een breed overzicht.
 • Je houdt de hele omgeving in de gaten met de uitbreidingsmogelijkheden.

Hoe werkt het?

De deurbellen van Ring maken gebruik van wifi. Je koppelt de deurbel aan het wifi-netwerk in huis en downloadt de gratis Ring-app op je smartphone of tablet. Als iemand aanbelt of wanneer de bewegingsdetector beweging vaststelt, ontvang je een pushbericht. In de app zie je vervolgens precies wie er bij jou voor de deur staat. Wanneer je niet thuis bent, communiceer je via de app met bezoekers of maak je een video van degene voor de deur.

Wat zijn de mogelijkheden?

Ring veiligheid

Veiligheid

Omdat je via de app op je smartphone precies ziet wie er bij je voor de deur staat, is het niet noodzakelijk om de deur te openen wanneer iemand aanbelt. Wanneer de deurbel gaat, open je eerst de app en laat je diegene voor de deur weten dat je eraan komt. Uiteraard kun je er op dat moment ook voor kiezen om je bezoeker vriendelijk te verzoeken om weg te gaan.

Ring op afstand bedienen

Op afstand bedienen en gebruiken

Je bedient en gebruikt de deurbel op afstand via de app op je smartphone. Dat geldt voor alle aangesloten Ring producten. Heb je meerdere Ring producten in huis, zoals beveiligingscamera's? Dan stel je in de app per apparaat een individuele naam in en bekijk je direct alle beelden van je deurbel en camera's.

Ook thuis geluid horen

Zodra iemand op de drukknop van de Ring drukt, ontvang je een pushbericht op je smartphone. Om ook een geluidssignaal in huis te horen, heb je 2 opties. Voor een draadloze verbinding met de deurbel gebruik je de Ring Chime. Deze ontvanger doe je in een stopcontact, waarna hij geluid maakt als er iemand aanbelt. Let er wel op dat de Chime niet altijd meegeleverd wordt. Voor een bedrade oplossing sluit je de deurbel aan op de bestaande bedrading bij je voordeur. Hier is enige technische kennis voor nodig.

Video's opslaan in de cloud

Het beeldmateriaal van je Ring deurbel sla je op met de Ring Protect app. Hiervoor heb je een abonnement nodig. Je betaalt dan een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage. Met deze optie heb je een persoonlijk account waar beeldmateriaal tot 60 dagen terug te vinden is. Er zijn 2 verschillende abonnementen:

Ring Protect Basic

€3,- per maand of €30,- per jaar

 • Opslagcapaciteit in de cloud
 • Kijk video's van gemiste bezoekers terug
 • Deel video's via social media
 • Koppel 1 Ring deurbel of camera

Ring Protect Plus

€10,- per maand of €100,- per jaar

 • Opslagcapaciteit in de cloud
 • Kijk video's van gemiste bezoekers terug
 • Deel video's via social media
 • Koppel een onbeperkt aantal Ring camera's


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 21.893 beoordelingen