The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Mascha

Wat is een Ring deurbel?

Een deurbel waarmee je op afstand met je bezoeker voor de deur in contact staat? Dan heb je het over de Ring deurbel. Via de app op je smartphone sta je direct met degene voor de deur in contact. Hoe de Ring Video deurbel precies werkt en wat je er allemaal mee kunt, lees je op deze pagina.

1. Wat is de Ring video deurbel?

De Ring deurbel is een wifi-aangestuurde deurbel. Koppel de deurbel aan je wifi-netwerk en download de gratis Ring-app op je smartphone en tablet (iOS, Android, Windows 10). Neem, wanneer je niet thuis bent, een video op van degene bij jou voor de deur of sta hem of haar via de terugspreekfunctie direct te woord. Op het moment dat iemand aanbelt of wanneer de bewegingsdetector beweging detecteert, ontvang je een pushbericht. Door de app te openen, zie je op het beeldscherm van je smartphone of tablet precies wie er bij je voor de deur staat.

Voordelen van de Ring deurbel op een rij

 • Sta vanaf elke locatie direct in contact met je bezoeker voor de deur.
 • Met de ingebouwde camera heb je haarscherp beeld.
 • Video-opnames door middel van 1 druk op de knop.
 • Met een kijkhoek van 180 graden heb je een breed overzicht.
 • Houd je hele omgeving in de gaten met de uitbreidingsmogelijkheden.

2. Wat zijn de mogelijkheden met de Ring video deurbel?

Veiligheid

Omdat je via de app op je smartphone precies ziet wie er bij je voor de deur staat, is het niet noodzakelijk om de deur te openen wanneer iemand aanbelt. Wanneer de deurbel gaat, open je eerst de app en laat je diegene voor de deur weten dat je eraan komt. Uiteraard kun je er op dat moment ook voor kiezen om je bezoeker vriendelijk te verzoeken om weg te gaan.

Op afstand bedienen en gebruiken

Je bedient en gebruikt de deurbel op afstand via de app op je smartphone. Dat geldt voor alle aangesloten Ring deurbellen. Bij meerdere Ring deurbellen in huis, denk aan de voor- en achterdeur, stel je in de app per deurbel individuele namen in zodat je precies weet bij welke deurbel iemand heeft aangebeld.

Ook thuis geluid horen

Zodra iemand op de drukknop van de Ring drukt, ontvang je een pushbericht op je smartphone. Er zijn 2 opties om het geluid, naast via je smartphone of tablet, ook binnenshuis te horen: via je bestaande bel binnenshuis of via de Ring Chime. Kies je voor het geluid via je bestaande bel binnenshuis, dan sluit je de deurbel aan op je bestaande bedrading bij de voordeur. Kies je voor de externe ontvanger, dus de Ring Chime, dan plaats je de deurbel draadloos bij de voordeur en verbind je de deurbel en Chime met elkaar. Let op: de Chime is niet bij elke versie standaard meegeleverd.

3. Specifieke eigenschappen van de Ring video deurbel

De Ring Deurbel 2 heeft de meest geavanceerde eigenschappen. Zo heeft hij een stabiele 2.4Ghz wifi-verbinding. Het beeld met nachtvisie is met 1080p HD kwaliteit haarscherp (zowel overdag als 's nachts). Inzoomen op een bepaald element is dus geen probleem. Via de terugspreekfunctie sta je je bezoeker via de app direct te woord. De batterij is oplaadbaar en verwissel je wanneer het nodig is in een paar seconden. Om het verhaal compleet te maken, bevat de deurbel 2 verwisselbare fronten. Hierdoor bepaal je zelf welke kleur het beste bij jouw voordeur past.

4. Video's opslaan en gebruiken

Het is mogelijk om het gemaakte beeldmateriaal op te slaan. Hiervoor heb je het Ring Video Recording Plan nodig. Dit is een abonnement waarvoor je een maandelijkse of jaarlijkse bijdrage betaalt. Kies je voor deze extra optie? Dan heb je een persoonlijk account waar het gemaakte beeldmateriaal tot 60 dagen wordt opgeslagen. Er zijn 2 verschillende abonnementen:

De abonnementen:

Basis

30 euro per jaar

 • Opslagcapaciteit in de cloud
 • Kijk video's van gemiste bezoekers terug
 • Deel video's via social media

Protect

100 euro per jaar

 • Opslagcapaciteit in de cloud
 • Kijk video's van gemiste bezoekers terug
 • Deel video's via social media
 • Koppel een onbeperkt aantal Ring camera's

© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,3 / 10 - 41.739 beoordelingen