The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Kevin

Advies over accessoires van scheerapparaten

Het assortiment scheerapparaten is behoorlijk groot. Zó groot dat het soms nog wel eens lastig is, om te achterhalen wat nu precies het verschil is tussen sommige modellen binnen serie. Dit verschil zit 'm vaak in de meegeleverde accessoires, zoals een opzetstuk of reisetui. Het is daarom belangrijk dat je weet wat je ermee kunt.

1. Trimopzetstukken

Philips SmartClick baardtrimopzetstuk

Baardtrimmeropzetstuk

Een baardtrimmeropzetstuk klik je op de scheerkop van het scheerapparaat. Met dit opzetstuk creëer je een afstand tussen de huid en het scheermes en zo ben je in staat om een baardharen te verkorten, zonder ze gelijk af te scheren. Dit is handig, wanneer je van een baard naar glad wil gaan. Als je je baard vooraf trimt, scheer je veel gemakkelijker. Daarnaast houd je zo eenvoudig je 3 dagen baardje in model.

Braun precisietrimmer

Precisietrimmer

Met een precisietrimmer maak je haren niet korter, maar scheer je ze af. Door de smallere scheerkop ben je in staat om bakkebaarden of nekharen bij te werken en creëer je eenvoudig strakke lijnen om je baard te contouren. Een precisietrimmer komt in 2 varianten: als opzetstuk of geïntegreerd in het scheerapparaat. We spreken dan van een uitschuifbare of uitklapbare precisietrimmer.

2. Overige opzetstukken

Philips neustrimmer

Neustrimmer

Met een neushaartrimmer verwijder je op een veilige manier ongewenste neus- en oorharen. Doordat de trimmer in een schuine hoek is ontworpen en beschikt over een draaiende trimtechniek, verwijder je comfortabel haartjes, zonder ze uit te trekken. En dat maakt het een heel stuk minder pijnlijk.

Philips gezichtsborstel

Gezichtsreiniger

Een gezichtsreiniger is een opzetbare borstel waarmee je je huid diep reinigt voorafgaand of na het scheren. Je verwijdert zo dode huidcellen en zorgt voor een gladde huid. Het gebruik van een gezichtsreiniger is aan te raden als je huid overgevoelig is en regelmatig last hebt van scheerirritatie.

3. Dockingstations

Philips SmartClean reinigingsstation

Reinigingsstation

Een reinigingsstation maakt je scheerapparaat volledig schoon, zonder dat jij enige moeite hoeft te doen. Het reinigt de scheermessen met actieve reinigingsvloeistof, droogt de scheerkop en laadt de accu tegelijkertijd op. Zo kijk jij nergens meer naar om en verlaag je toch de kans op scheerirritatie aanzienlijk. Een reinigingsstation is niet los verkrijgbaar en dien je samen met een scheerapparaat aan te schaffen.

Braun laadstation

Laadstation

Ben je altijd die oplaadkabel kwijt om je scheerapparaat mee op te laden? Overweeg dan eens een laadstation aan te schaffen. Je geeft het een vaste plek in je badkamer en je hoeft je scheerapparaat er alleen maar in te klikken. Zo is je scheerapparaat altijd klaar voor gebruik.

4. Reisetui

Philips reisetui

In een reisetui neem je je scheerapparaat overal veilig en netjes mee naar toe. Reisetuis zijn vaak in hardcase uitgevoerd, maar scheerapparaten uit het hogere segment worden zelfs geleverd met een luxe lederen reisetui.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.113 beoordelingen