The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

5 tips om alles uit de Sony WH-1000XM4 te halen

Hoera, je Sony WH-1000XM4 is binnen. Je gebruikt een aantal nieuwe functies die zijn voorganger niet heeft. Om alles uit de koptelefoon en zijn nieuwe functies te halen, geven wij je in dit artikel 5 tips.

Aan de slag met de Sony WH-1000XM4

Aan de slag

Met deze 5 tips haal je alles uit jouw Sony WH-1000XM4.

Tip 1: download de Sony Headphones Connect app.

Tip 2: pas het geluid aan via een equalizer.

Tip 3: schakel de slimme functies in of uit.

Tip 4: kies voor een stabiele verbinding.

Tip 5: pas de Custom knop aan

Tip 1: download de Sony Headphones Connect app

Download de app

Om alles uit de WH-1000XM4 te halen, download je de Sony Headphones Connect app op je smartphone of tablet. In deze app pas je allerlei instellingen aan waar we in dit artikel op terugkomen. Je downloadt deze app zowel in de Google Play Store als App Store.

Tip 2: pas het geluid aan

Geluid aanpassen

Bij de WH-1000XM4 ligt de nadruk met name op de lage tonen. Deze zijn stevig, waardoor je naar een krachtig geluid luistert. Wil je dat het geluid nog krachtiger klinkt, of juist minder krachtig? Kies dan de equalizer in de app. Deze staat onder het menu geluid. Hier kies je uit een aantal vooraf ingestelde geluidsprofielen of creëer je er zelf een.

Tip 3: schakel slimme functies in of uit

Slimme functies uitschakelen

De WH-1000XM4 pauzeert de muziek en versterkt omgevingsgeluid wanneer je een gesprek begint. Dat is handig in het openbaar vervoer of als je iets afrekent bij de kassa, maar minder handig als je meezingt met je favoriete nummer. In het geluidsmenu staat Spreek-om-te-chatten. Zet de functie uit en je zingt mee zonder onderbroken te worden. Wanneer je niet wil dat de muziek op pauze gaat als je de koptelefoon afzet, ga je in de app naar systeem. Schakel hier Pauzeert bij afnemen hoofdtelefoon uit.

Tips 4: kies voor een stabielere verbinding

Stabiele verbinding selecteren

De muziek kan vaak haperen door een slechte verbinding. Kies dan in het geluidsmenu voor een andere Geluidskwaliteitmodus Je kiest hier uit 2 opties: voorkeur voor geluidskwaliteit of voorkeur voor stabiele verbinding. Kies voor de stabiele verbinding als het geluid regelmatig hapert.

Stap 5: pas de custom knop aan

Custom knop aanpassen

Op de WH-1000XM4 zit een knop waar Custom bij staat. In de app, onder het systeemmenu, bepaal je wat deze knop doet. Kies hier voor het regelen van de noise cancelling of je spraakassistent. Er staat ook meteen bij hoe vaak of hoe lang je de knop moet indrukken om een functie te activeren.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.773 beoordelingen