The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Advies over koptelefoons

Het kiezen van een koptelefoon is een persoonlijke kwestie. Wanneer je de juiste koptelefoons met elkaar wilt vergelijken, bepaal je eerst waarvoor je hem wilt gebruiken. Zoek je een exemplaar voor op reis of wil je er juist een voor thuis? Zodra het doeleinde bekend is, leer je meer over de specificaties die de koptelefoon geschikt maakt voor jouw gebruiksdoel. Op deze pagina helpen we je verder.

Hulp bij je keuze

Hulp bij je keuze van een koptelefoon

In deze artikelen leggen we uit waar je op moet letten bij het kiezen van een koptelefoon. We lichten de belangrijkste gebruikssituaties toe en leggen de bijbehorende specificaties uit. Zo heb jij een beter beeld van welke koptelefoon je nodig hebt.

Belangrijke specificaties

Noise cancelling

Wanneer je weet waar je de koptelefoon voor wilt gebruiken, wil je natuurlijk weten welke specificaties belangrijk zijn. Onze specialisten leggen uit hoe de technologiën in elkaar steken. Zo leer je waar je op moet letten en kies je de beste koptelefoon voor jou.

Specialisten reviews

Jabra Elite 85H

Twijfel je of een exemplaar iets voor jou is? Kijk dan of onze specialist het product getest heeft. Zij geven in de reviews hieronder hun mening.

Vergelijkingen

Vergelijken van hoofdtelefoons

Twijfel je tussen 2 koptelefoons? Onze specialisten zetten de belangrijkste specificaties op een rijtje. Zo kies je eenvoudig de koptelefoon die aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren.

Hulp bij gebruik

Equalizer

Om het maximale uit je pas gekochte koptelefoon te halen, hebben wij een reeks aan artikelen met handige tips geschreven. Leer hier meer en maak het gebruik van jouw koptelefoon eenvoudiger.

Zelf testen in de winkel

Wanneer je er online niet uitkomt, ga je naar de luistertafel in een van onze winkels. Door te testen hoe jouw favoriete muziek klinkt, kies je eenvoudig de beste koptelefoon voor jou. In het artikel hieronder lees je meer over het testen van koptelefoons in de winkel en in welke winkels dit mogelijk is.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.227 beoordelingen