The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rik

Alles over koptelefoons testen in onze winkels

In de zoektocht naar de beste koptelefoon voor jou kun je op het punt komen dat je zelf een exemplaar wilt testen. Daarom hebben wij in onze winkels in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Tilburg, Groningen, Gent en Zaventem een luistertafel ingericht. Hier beluister je jouw favoriete muziek en ervaar je zelf of de koptelefoon voldoet aan je verwachtingen.

Informatie over onze winkels

Luistertafel koptelefoons Coolblue

In welke winkels vind je onze koptelefoons?

Wil je weten of een koptelefoon in een winkel bij jou in de buurt ligt? Bekijk dan de volgende pagina en kies je gewenste locatie.

Winkel voorkant Coolblue

Contact

Je vindt onze koptelefoons op luistertafels in de winkels in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Utrecht, Tilburg, Groningen, Gent of Zaventem. In onze andere winkels kun je de koptelefoons niet testen, maar kan onze specialist je wel voorzien van advies.

Voorbereiding

Wanneer je jouw favoriete muziek wilt testen, neem je een smartphone of audioapparaat met 3,5 mm ingang mee. Heb jij een iPhone met Lightning uitgang? Dan kun je bij 1 van onze winkelmedewerkers een adapterkabel vragen. Ook ligt er een audioapparaat met muziek voor je klaar. Zo kun je de koptelefoons ook testen wanneer je geen eigen muziek bij je hebt.

Noise cancelling testruimte

Noise cancelling testen

Het is nu mogelijk om de noise cancelling van koptelefoons te testen in onze winkel in Den Haag. In de treincoupé test je hoe goed de koptelefoon het omgevingsgeluid dempt. Zo ervaar je zelf hoe goed de noise cancelling zijn werk doet.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.570 beoordelingen