The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Nadie

Advies over strijksystemen

Met een strijksysteem strijk je zeer krachtig en snel je strijkgoed weg. Je gebruikt een strijksysteem als je een professioneel strijkresultaat wilt bereiken. Strijk je veel, vaak kwetsbare stoffen of wil je graag extra snel klaar zijn met strijken? Dan is een strijksysteem een goede keuze. Op deze pagina vertel ik je de voordelen en geef ik je tips.

Waarom zou je kiezen voor een strijksysteem?

Strijksysteem

Een strijksysteem maakt strijken gemakkelijk en snel. Daarnaast voorkomt het valse plooien en doordruk van naden. Een strijksysteem heeft namelijk een actieve strijkplank met ingebouwde stoomgenerator. De actieve strijkplank beschikt over een aanzuig- en blaassysteem. De aanzuigfunctie houdt de kleding op de strijktafel zodat het niet verschuift en zorgt ervoor dat het kledingstuk gestoomd wordt. De blaasfunctie gebruik je wanneer je kwetsbare stoffen moet strijken. Door deze op te blazen stoom je gelijk de stof droog zonder kans op beschadigingen.

Hoe kun je het waterreservoir gemakkelijk bijvullen?

Waterreservoir bijvullen tijdens het strijken

Een strijksysteem met afneembaar waterreservoir maakt het makkelijker om water bij te vullen. Zo hoef je geen waterkan te gebruiken en kun je het reservoir gewoon bij de kraan vullen. Ook is het reinigen van het reservoir hiermee gebruiksvriendelijker.

Waar kun je nog meer op letten?

Kiezen van een strijkijzer

Strijksystemen hebben soms handige dingen die jou het strijken zo gemakkelijk mogelijk maken.

  • Automatische uitschakeling: het strijkijzer schakelt dan automatisch uit zodra je deze even niet gebruikt. Dat scheelt energie en is een stuk veiliger.
  • Verplaatsbaar strijksysteem: een strijksysteem is groot en vaak erg zwaar. Heb je geen vaste plek voor het systeem, zorg dan dat deze op wieltjes staat zodat je 'm gemakkelijker verplaatst.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.882 beoordelingen