The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giovanni

Alles over Super Smash Bros Ultimate

17 jaar na Smash Bros Melee en 10 jaar na smash Bros Brawl is het eindelijk zover: Super Smash Bros. Ultimate is uit voor de Nintendo Switch! Voor de jongere generatie wordt het een openbaring, voor de veteranen een nostalgietrip, want het is weer tijd om je vrienden en familie in te maken in de arena's van Super Smash!

Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo Switch | Actie | Maximaal 8 spelers
57,99
op voorraad

Bestel nu en kom er achter welke van je vrienden de slechtste verliezers zijn!

Waarom wil ik Super Smash Bros. Ultimate?

Voor zij die er rond 2001 nog niet bij waren: super Smash Bros. Melee was destijds de best-verkochte game voor de Nintendo GameCube. Voor veel gamers, waaronder ikzelf, betekende het dat ik na school en in het weekend snoeihard moest oefenen om het later tegen mijn vrienden en neefjes op te nemen in Smash. Smash is ook één van de games waarbij er vrij vroeg een levendige competitieve scene opgezet werd, die nu nog voortleeft. Dus, Welkom terug Super Smash!

Nieuwe karakters

Naast het feit dat al onze favorieten uit eerdere Smash games meekomen, heeft Nintendo ook nog een aantal nieuwe karakters voor ons uit de hoge hoed getoverd. Helemaal nieuw zijn twee Belmont karakters uit de Castlevania serie: Richter & Simon. Tot slot is ook King K.Rool uit Donkey Kong voor het eerst van de partij.

Iedereen doet mee!

Zit jouw favoriete Smash chracter wel in de game?! Geen zorgen. Nintendo heeft alle personages uit alle eerdere Smash titels in de game geplaatst. Ook zijn er nieuwe toevoegingen, zoals de Inklings uit Splatoon en Ridley uit het Metroid universum.

Speelstijl

Smash Bros Ultimate Arena

De kern van Smash blijft hetzelfde: betreed de arena en smash je tegenstanders de arena uit. hoe meer schade je krijgt, hoe verder je wegvliegt, tot je de arena helemaal uitknalt. Wat er wel vanderd is zijn de move-sets. Deze zijn geupdatet en zullen sneller zijn dan in eerdere games. Dit maakt de skill ceiling natuurlijk een stuk hoger en ik ben benieuwd in welke mate de professionele spelers de game op blijven pakken!

Giovanni
Artikel van:
Giovanni Gaming specialist.


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.835 beoordelingen