The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Thomas

Welke tablethouder heb je nodig?

Het kiezen van de juiste tablethouder is niet altijd eenvoudig. Welke tablethouder je nodig hebt, hangt van het formaat van je tablet en je gebruikssituatie af. Wil je een tablethouder voor op kantoor, in de auto of op de fiets? En moet de houder dan een oplaadfunctie of diefstalbeveiliging hebben? Hier leggen we uit waar je op moet letten wanneer je een tablethouder uitkiest.

Tablethouder kiezen

Het schermformaat van de tablet is het belangrijkst wanneer je een tablethouder zoekt. Er zijn namelijk universele en toestelspecifieke tablethouders. In een toestelspecifieke houder past geen andere tablet. Daarnaast moet het type tablethouder bij je gebruikssituatie passen.

  • Op je bureau of op de vloer: tablethouder met standaard
  • Een verticaal oppervlak: tablethouder met wandbevestiging
  • Hoofdsteun in de auto: hoofdsteun tablethouder
  • Op het dashboard in de auto: tablethouder met zuignap
  • Op je fietstrainer: tablethouder met stuurbevestiging

Een bureau of op de vloer

Met een tablethouder met standaard zet je je tablet rechtop neer. Wil je je tablet op een bureau zetten? Kies dan voor een tablethouder met tafelstandaard. Een tablethouder met vloerstandaard is handig voor het lezen van bladmuziek of het tonen van een tablet of applicatie op een beurs of in een winkel. Voor een beurs of winkel is het verstandig om een tablethouder met oplaadfunctie en diefstalbeveiliging te kiezen.

Een verticaal oppervlak

Je plaatst je tablet op een verticaal oppervlak met een tablethouder met wandbevestiging. Dit is handig wanneer je je tablet bijvoorbeeld in de keuken gebruikt. Je schroeft de tablethouder vast aan een kast of een muur.

Hoofdsteun in de auto

Dankzij een hoofdsteun tablethouder kijken je kinderen tijdens een lange autorit op de achterbank comfortabel naar hun favoriete films en series. Je klemt de tablethouder vast aan de hoofdsteun van de bestuurders- of passagiersstoel. Heb je een lange rit voor de boeg? Kies dan voor een autohouder met laadfunctie. Via de sigarettenaansteker aansluiting blijft de lading van de accu op peil.

Dashboard in de auto

Gebruik je jouw tablet om te navigeren of wil je bijrijder een film of serie kijken? Dan is een tablethouder met zuignap een goede keuze. Via de zuignap bevestig je de tablethouder stevig op het dashboard van je auto. Een tablethouder met laadfunctie zorgt ervoor dat de accu van je tablet niet leeg raakt tijdens een lange rit.

Op een fietstrainer

Gebruik je jouw tablet om op je fietstrainer de route, je hartslag en andere parameters in de gaten te houden? Dan is een tablethouder met stuurbevestiging wat voor jou. Je houdt je handen veilig aan het stuur terwijl je van het peloton ontsnapt of een eindsprint inzet.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.412 beoordelingen