The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Uhro

5 slimme producten om met je smart lampen te koppelen

Met smart lampen automatiseer je de verlichting in je huis. Daarnaast koppel je de lampen aan andere slimme apparaten. Zo maak je je leven gemakkelijker. In dit artikel lees je 5 tips voor het koppelen van smart lampen met andere apparaten.

Tip 1: koppel met een ip-camera

IP-camera

Lampen die automatisch inschakelen als er iemand buiten is gezien. Dat kan als je smart lampen combineert met een slimme ip-camera. Laat bijvoorbeeld al je lampen volledig inschakelen als er een iemand is gespot. Deze zee van licht schrikt inbrekers af. Heb je een ip-camera met gezichtsherkenning? Dan laat je de lampen op normale wijze aanspringen als jij of een bekende is gezien. Zo hoef je de lampen nooit meer zelf in te schakelen.

Tip 2: koppel met een slimme thermostaat

Slimme thermostaat

Koppel je lampen met een slimme thermostaat om je huis te automatiseren. Zo gaat je thermostaat automatisch naar de nachtstand, als je 's avonds de lampen uitzet. Heb je een zelflerende thermostaat? Dan schakelen de lampen óók automatisch in op het moment dat je thuiskomt. Dat kan doordat je zelflerende thermostaat weet wanneer je thuis komt na een werkdag. Je hoeft zo niet na te denken over het inschakelen van je lampen of thermostaat.

Tip 3: koppel met een smart tv

Smart tv

Door je smart lampen te koppelen aan je televisie, beleef je films veel intenser. De slimme verlichting past zich namelijk aan aan wat je tv-scherm toont. Zo krijg je groen licht bij een voetbalwedstrijd. Bij films en series verandert het licht dan weer per scène. Ook grafische effecten van je favoriete games worden versterkt door je lampen.

Tip 4: koppel met een slimme wasmachine

Wasmachine

Je slimme lampen koppelen met een smart wasmachine is niet alledaags. Toch kan het je leven een stuk comfortabeler maken. Zo laat je bijvoorbeeld de verlichting knipperen als de was klaar is. Daardoor weet je altijd wanneer je de was op moet gaan hangen. Ook als de wasmachine op zolder staat. Voor het gemak koppel je ook de smart lamp op zolder met je wasmachine. Zo schakelt het licht hier in als de wasmachine klaar is.

Tip 5: koppel ál je apparaten

Slimme stekker

Wil je ook 'domme' apparaten, zoals een waterkoker of schemerlamp koppelen met smart lampen? Daarvoor gebruik je een slimme stekker. Je steekt deze stekker in het stopcontact en verbindt deze met een regulier apparaat. Vervolgens koppel je deze met je smart lampen. Zo bedien je een reguliere schemerlamp ook via de app van je lampen. Of laat het koffiezetapparaat inschakelen zodra je 's ochtends de lichten aanzet. Zo zorg je voor meer comfort in huis.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.584 beoordelingen