The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Laurence

Is jouw tv geschikt voor een Ziggo CI+ kaart?

Wil je zonder losse mediabox naar digitale tv van Ziggo kijken? Dan is het belangrijk dat de televisie Ziggo gecertificeerd is. Dit betekent dat de CI+ module van het toestel geschikt is voor een Ziggo smartcard. In dit artikel leggen we uit hoe je dit gemakkelijk controleert.

Controleren of je tv geschikt is voor een Ziggo smartcard

Tv geschikt voor Ziggo

Op de productpagina van elke televisie vind je de specificatie Ondersteund door aanbieder. Als hier Ziggo naast vermeld staat, dan is de tv gecertificeerd. De volgende stappen zijn alleen nodig om een tv te controleren die wij niet in het assortiment hebben.

Stap 1: ga naar de pagina van Ziggo

Stap 2: vul je postcode in

Stap 3: kies het merk van je televisie

Stap 4: zoek je tv

Stap 5: bekijk het resultaat

Stap 1: ga naar de pagina van Ziggo

Ci module geschikt voor Ziggo

Wanneer je op de link hieronder klikt, ga je naar de pagina van Ziggo. Op deze pagina controleer je of je televisie geschikt voor zenders ontvangen met een CI+ module.

Stap 2: vul je postcode in

Ziggo tv postcode

Op de webpagina van Ziggo vind je het blok: Is je tv geschikt? Vul hier je postcode en huisnummer in. Klik daarna op OK.

Stap 3: kies het merk van je televisie

Kies het merk van je televisie

Nadat je op OK klikt, verschijnt er onder je postcode en huisnummer een menu waarin je het merk van je televisie selecteert. Klik op het merk van de televisie waarvan je de certificatie wilt controleren.

Stap 4: zoek je tv

Ziggo tv zoeken

Vervolgens verschijnt er een zoekbalk waarin je het typenummer van je tv invult. Je vindt dit typenummer op de productpagina op onze website of op de achterkant van de tv. Zodra je begint met typen, verschijnen er onder het balkje suggesties voor typenummers. Selecteer één van deze suggesties en klik op Check.

Stap 5: bekijk het resultaat

Ziggo gecertificeerd

Als je tv Ziggo gecertificeerd is, zie je een groene vink en de woorden 'Mooi! Je toestel is geschikt voor Digitale TV van Ziggo'. Is de tv ongeschikt, dan zie je een rood kruis en de woorden 'Jammer. Dit toestel is niet geschikt voor Digitale TV van Ziggo'. In dit geval heb je vaak een losse mediabox nodig om naar digitale tv te kijken. Neem contact op met Ziggo wanneer je deze nog niet hebt.

Let op: Ziggo heeft niet altijd de allernieuwste televisies getest. Dat betekent dat nieuwere tv's niet altijd als gecertificeerd op de Ziggo website staan.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 16.822 beoordelingen