The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Vergelijk de Samsung 8000 met de 7000 wasdroger

Je zoekt een Samsung wasdroger en wilt weten welke opties er zijn. Wanneer je een snelle droger zoekt, kijk je naar de 8000 en 7000 serie wasdroger. Deze warmtepompdrogers drogen je was binnen 1,5 uur met het Super Speed programma. Je leest hier wat de verschillen en overeenkomsten zijn tussen een Samsung 8000 en 7000 wasdroger.

Vergelijking Samsung 8000 en 7000 wasdroger

8000 serie 7000 serie
Silent Dry Ja Nee
Warmtepomp technologie Ja Ja
Super Speed Ja Ja
Optimal Dry Ja Ja
AI Control Ja Ja
AirWash Ja Ja
Hygiene Care Ja Ja

Verschil in geluid

Samsung 8000 serie: droogt extra stil

Je hebt met de Samsung 8000 wasdroger weinig last van geluid dankzij het Silent Dry ontwerp. Dit zorgt ervoor dat je op elk gewenst moment van de dag droogt. Bijvoorbeeld 's nachts wanneer je slaapt of overdag als je thuiswerkt. De wasdroger heeft een geluiddempend systeem dat lawaai beperkt. De 8000 serie is daarom geschikt als je een extra stille wasdroger zoekt.

Samsung 7000 serie: droogt stil

De Samsung 7000 wasdroger heeft geen Silent Dry ontwerp en droogt niet extra stil. De droger maakt met een gemiddelde van 63 decibel daarom wat meer geluid, maar is nog steeds stil. Wil je een extra stille droger, ga dan voor de 8000 serie, die een geluidsniveau heeft van 62 decibel of lager. Hiermee weet je zeker dat je ongestoord thuiswerkt.

Allebei Super Speed

Beide warmtepompdrogers drogen zeer energiezuinig en toch snel. Met het Super Speed programma droog je een halfvolle trommel in 81 minuten. Dit is minder dan 1,5 uur. Je gebruikt Super Speed voor je katoenen en synthetische was. Wanneer je gaat sporten, hoef je niet lang te wachten tot je trainingsbroek droog is.

Allebei OptimalDry

Door het OptimalDry systeem van beide series hoef je niet bang te zijn dat je favoriete broek of trui krimpt. De warmtepompdroger meet tijdens het drogen hoeveel vocht er in je was zit. Dit doet de droger met vochtigheidssensoren. Zodra je outfit droog is, stopt de wasdroger automatisch. Hierdoor zit je was niet langer dan nodig in de trommel en blijft deze langer mooi.

Allebei AI Control

Je bedient beide series vanaf je smartphone of tablet. Met AI Control koppel je je wasdroger aan je wifi netwerk. Het voordeel van AI Control is dat dit je persoonlijke voorkeuren onthoudt. Zo hoef je niet na te denken over welke instellingen je gebruikt. Daarnaast communiceren je Samsung wasmachine en droger met elkaar. De wasmachine geeft de droger een signaal wanneer je was schoon is en geeft het type was door. De wasdroger weet zo precies welk droogprogramma er nodig is.

Allebei AirWash en Hygiene Care

Naast Super Speed, OptimalDry en AI Contol beschikken beide series over nog 2 andere technieken: AirWash en Hygiene Care. Je gebruikt AirWash om een muf shirt of overhemd na één dag dragen op te frissen met warme lucht. Hiermee heb je geen water en wasmiddel nodig, wat beter is voor je was. Daarnaast hebben de 8000 en 7000 serie het Hygiene Care programma. Je gebruikt dit om bacteriën en allergenen te verwijderen. De wasdroger is hiermee geschikt voor een gevoelige huid.

Conclusie 8000 vs 7000 serie

Het verschil tussen de 8000 en 7000 serie is relatief klein. Wil je een extra stille wasdroger, ga dan voor de 8000 serie. Deze Samsung wasdroger beschikt over Silent Dry en dempt het geluid. Je hebt hierdoor weinig last van lawaai. Zo zet je op elk gewenst moment van de dag je droger aan en werk je ongestoord thuis.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.574 beoordelingen