The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rosalie

Vergelijk de Fellowes papierversnipperaar lijnen

Je wilt een Fellowes papierversnipperaar aanschaffen, maar je weet niet welke je moet kiezen. Om je op weg te helpen, zetten wij de Powershred, Microshed en de Automax op een rijtje. De Powershred heeft veel basismodellen voor thuis en op kantoor, terwijl de Automax bruikbaar is op een kantoor waarbij veel versnipperd wordt. Meer verschillen lees je in het artikel.

Het veiligheidsniveau

Fellowes Powershred veiligheid

Fellowes Powershred: grove snippers

Hoe zorgvuldiger je met je gegevens om wilt gaan, des te kleiner de snippers moeten zijn tijdens het versnipperen. Hoe kleiner de snippers zijn, des te hoger de DIN-norm. De Fellowes Powershred heeft modellen met een veiligheidsniveau van DIN P-3 tot DIN P-4. Deze versnipperaars maken de minst kleine snippers en is handig voor als je niet veel privacygevoelige documenten moet versnipperen. Nog veiliger versnipperen? Kijk dan naar de Microshed en Automax.

Fellowes Microshed veiligheid

Fellowes Microshred: microsnippres

Wil je nog voorzichter omgaan met persoonsgegevens en deze écht onherstelbaar maken? De Fellowes Microshed modellen staan bekend om het versnipperen in microsnippers. Deze snippers zijn kleiner dan de Powershred. Het veiligheidsniveau varieert tussen de DIN P-3 tot DIN P-5. Daarmee haal je de meest veilige papierversnipperaar in huis. Wil je automatisch én veilig versnipperen? Kijk dan naar de Automax.

Fellowes Automax veiligheid

Fellowes Automax: kleine snippers, maar grover

Je wilt privacygevoelige documenten versnipperen, maar dit hoeven geen microsnippers te zijn. De Fellowes Automax heeft modellen met een veiligheidsniveau van DIN P-4 en DIN P-5. Hiermee versnipper je toch gegevens in onherstelbare snippers, waardoor je documenten niet in verkeerde handen komen. Het meest veilig versnipper je met de Microshed, vanwege de microsnipprs.

Automatisch of handmatig versnipperen

Fellowes Powershred handmatig versnipperen

Fellowes Powershred: handmatig versnipperen

Papierversnipperaars vernietigen handmatig of automatisch. De Fellowes Powershred modellen versnipperen allemaal handmatig. Bij deze modellen versnipper je telkens zelf het maximale aantal vellen, waardoor dit enige tijd kan duren. Wil je automatich versnipperen? Kijk dan naar de Automax modellen.

Microshred handmatig versnipperen

Microshred handmatig versnipperen

Als je af en toe wat versnippert, is het verstandig om een handmatige versnipperaar aan te schaffen. De Powershred en Microshed hebben allebei alleen modellen die alleen handmatig versnipperen. Je plaatst zelf elke keer het maximale aantal vellen in de versnipperaar.

Automax automatisch versnipperen

Fellowes Automax: automatisch en handmatig versnipperen

De Fellowes Automax modellen versnipperen automatisch. Wanneer je te veel papier in een Automax legt, duwt deze het papier automatisch terug. Alle modellen hebben deze automatische terugloopfunctie, wat bij andere lijnen niet het geval is.

Gebruikssituatie

Fellowes Powershred gebruiken

Fellowes Powershred: thuis en klein kantoor

Een papierversnipperaar is thuis te gebruiken of op kantoor. Dit ligt namelijk aan de grootte van de versnipperaar en de inhoud van de opvangbak. De Powershred heeft modellen die alleen geschikt zijn voor thuisgebruik, maar ook voor op een klein kantoor. Meer versnipperen? De Automax heeft modellen voor op een groot kantoor.

Fellowes Microshed gebruiken

Fellowes Microshred: thuis en klein kantoor

Zoals je eerder hebt gelezen hebben alle papierversnipperaars een DIN-norm, wat de versnipperaars bruikbaar maakt voor op kantoren waar veel gegevens worden vernietigd. De Fellowes Microshred modellen worden vaak gebruikt door advocaten, defensie en gemeenten. Je gebruikt deze versnipperaar ook thuis.

Fellowes Automax gebruiken

Fellowes Automax: groot kantoor en thuis

Bij veel versnipperen is het handig dat er een grote opvangbak is zodat je een tijdje vooruit kan. De Fellowes Automax modellen hebben een grote doorvoercapaciteit en versnipperen automatisch. Dit maakt deze shredders geschikt voor een groot kantoor waar veel wordt versnipperd. Je gebruikt deze versnipperaar ook thuis.

Conclusie

Fellowes heeft versnipperaars voor thuisgebruik en voor op kantoor. Bij veel en automatisch versnipperen, is een Automax het meest geschikt. Bij het versnipperen van privacygevoelige documenten kies je een Microshred. De Powershred modellen zijn de standaard modellen voor elk budget en gebruik je thuis of op een klein kantoor.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.695 beoordelingen