The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Nadie

Philips SpeedPro steelstofzuigers vergelijken

De steelstofzuigers uit de Philips SpeedPro lijn zijn stuk voor stuk een goede tegenstander voor vuil. Maar wat zijn dan precies de verschillen? In dit artikel vertel ik je meer over de 3 mogelijke series en leg ik uit dat de manier waarop je de steelstofzuiger gaat gebruiken bepalend is voor jouw keuze.

Verschillen tussen series

SpeedPro 5000 series SpeedPro Max 7000 series SpeedPro Max 8000 series SpeedPro Max Aqua 8000 series
Accuduur 30 - 40 min. 45 - 70 min. 70 - 75 min. 80 min.
Accuduur in turbostand 20 min. 25 min. 28 min. 30 min.
Aantal zuigstanden 2 3 3 3
Zuigrichting Vooruit en opzij Vooruit, naar achteren en opzij Vooruit, naar achteren en opzij Vooruit, naar achteren en opzij
Motor PowerCyclone 7 PowerCyclone 8 PowerCyclone 10 PowerCyclone 10
Mondstuk Zuigmond Zuigmond met verlichting Zuigmond met verlichting Zuigmond met verlichting + dweilmondstuk

Gebruik van de steelstofzuigers

Philips SpeedPro 5000 series steelstofzuigers

SpeedPro 5000 series

De Philips SpeedPro 5000 series steelstofzuigers gebruik je voor de meeste stofzuigklussen in huis. Met een volle accu stofzuig je 30 of 40 minuten. De PowerCyclone 7 motor is minder krachtig dan zijn opvolgers, maar is sterk genoeg om het meeste vuil in één keer op te zuigen. Wil je een steelstofzuiger die krachtiger is dan de basismodellen maar gebruik je nog regelmatig de normale stofzuiger, dan is dit een prima keuze voor jou.

Philips SpeedPro Max 7000 series steelstofzuigers

SpeedPro Max 7000 series

Met de Philips SpeedPro Max 7000 series steelstofzuigers stofzuig je in één beweging meer vuil en stof op. De zuigmond neemt namelijk ook in de beweging achteruit vuil mee. Daarnaast zorgt de PowerCyclone 8 motor voor een hoge zuigkracht, welke je aan de hand van 3 zuigstanden eenvoudig zelf regelt. Met de SpeedPro Max heb je een steelstofzuiger waarmee je het hele huis stofzuigt.

Philips SpeedPro Max 8000 series

SpeedPro Max 8000 series

De steelstofzuigers uit de 8000 series hebben een langere accuduur tot 75 minuten in de laagste stand. Daarnaast zorgt de krachtige PowerCyclone 10 motor voor een hogere zuigkracht en krachtigere turbostand. Je stofzuigt met deze stofzuiger eenvoudig het hele huis zodat je de gewone stofzuiger een stuk minder vaak nodig hebt.

SpeedPro Max Aqua 8000 series

SpeedPro Max Aqua 8000 series

De Philips SpeedPro Max Aqua is een SpeedPro Max steelstofzuiger met extra dweilmondstuk. Als je het reguliere opzetstuk gebruikt, heb je alle voordelen van een SpeedPro Max steelstofzuiger. Zoals de 360 graden zuigmond en hoge zuigkracht. Maar wil je ook meteen een dweil over de grond halen zodat ook het fijnstof verdwijnt, dan is de Philips SpeedPro Max Aqua een goede keuze voor jou.

Verschillen binnen de series

Verschillen accessoires Philips Speedpro Series

Om het nog moeilijker te maken, zijn er ook verschillende modellen binnen de series. Zo bestaat de SpeedPro serie uit steelstofzuigers met en zonder verlichting op de zuigmond en zijn er bij de SpeedPro Max verschillen in accuduur en accessoires. Heb je dus een keuze gemaakt voor een serie, bekijk dan goed wat de verschillen zijn tussen de beschikbare modellen. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Conclusie

Met de Philips SpeedPro modellen haal je in alle gevallen een goede steelstofzuiger in huis. Welk model geschikt is voor jou hangt vooral af van de manier waarop je de stofzuiger gaat gebruiken. Zoek je een steelstofzuiger als aanvulling op de ‘gewone’ stofzuiger, dan is de SpeedPro voor jou prima. Maar wil je die gewone stofzuiger liever in de kast laten staan of direct een dweil over de grond halen, dan heb je een SpeedPro Max of Aqua nodig.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.802 beoordelingen