The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Alles over stofzuigers

Een stofzuiger kopen is niet moeilijk: keuze genoeg. Als je maar weet waar je op moet letten. Heb je huisdieren, ben je allergisch, wil je met of zonder zak of vind jij het belangrijk dat 'ie weinig lawaai maakt? Is het ineens toch weer ingewikkeld. Geen paniek, ik vertel je alles wat je moet weten om een goede keuze te maken.

Hulp bij het kiezen

Turboborstel of parketborstel

Weet je nog weinig over stofzuigers, dan is het goed om te beginnen bij de basis. Welke stofzuiger het beste bij jou past hangt vooral af van wat je ermee wilt doen. Wat voor vloer heb je thuis? En ben je op zoek naar een reguliere stofzuiger of wil je een steelstofzuiger proberen?

Algemeen

Stofzuigers: geluid, zuigkracht, bouwkwaliteit en opzetstukken

Stofzuigers zijn technische apparaten waarbij de termen je om de oren vliegen. Prestatieklasse, cycloontechnologie, vermogen, enzovoorts. Sommige dingen hoef je helemaal niet te weten om een goede keuze te maken. Maar andere dingen zijn juist wel wel belangrijk, zoals het geluid of vermogen van een stofzuiger.

Stofzuigers vergelijken

Stofzuigers vergelijken

De verschillen tussen typen stofzuigers zijn soms lastig te ontdekken. Wil je met zak of zonder zak? Wil je een steelstofzuiger of een sledestofzuiger? Dit zijn belangrijke keuzes omdat de stofzuigers onderling flink verschillen.

Gebruikssituatie

Stofzuigers bij dierenharen, allergieën, voor auto's.

Welke stofzuiger voor jou de beste keuze is, hangt af van de gebruikssituatie. Heb je huisdieren? Ben je allergisch? Wil je de auto stofzuigen? Of wil je juist een stofzuiger die weinig geluid maakt? Allerlei dingen om rekening mee te houden. Waar een stofzuiger voor geschikt voor is, is vaak afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de opzetstukken en het filter. Ik vertel je er graag meer over in de volgende artikelen.

Onderhoud

Onderhoud stofzuigers

Om zo lang mogelijk van jouw stofzuiger te genieten, is goed onderhoud écht nodig. Zo voorkom je namelijk dat de stofzuiger te vol komt te zitten, blokkeert of dat de motor oververhit raakt. Als je goed voor je stofzuiger zorgt, voorkom je hoge kosten en gaat de trouwe huishoudhulp jaren mee. Hoe je dit doet? Ik vertel het je graag per type stofzuiger.

Steelstofzuigers

Steelstofzuigers

Een steelstofzuiger pak je er eenvoudig bij voor de snelle stofzuigklus. Toch worden steeds meer steelstofzuigers gebruikt als vervanger voor de reguliere stofzuiger. Welke steelstofzuiger het beste is voor jou? Dat hangt af van jouw wensen en behoeften. In de volgende artikelen geef ik je tips voor het kiezen van een steelstofzuiger.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.319 beoordelingen