The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Nadie

Stofzuigers testen in onze winkels

Ben je op zoek naar een stofzuiger, maar wil je deze eerst in het echt zien, testen of advies van een specialist? Kom dan langs in één van onze winkels in Amsterdam of Den Haag. Daar probeer je de stofzuiger gelijk uit en staan onze specialisten klaar om je advies te geven.

Let op: onze winkels zijn gesloten

Door de huidige maatregelen is het helaas niet mogelijk om stofzuigers in onze winkels te testen. Ook is het niet mogelijk om je bestelling af te halen.

Informatie over onze winkels

Stofzuigers testen in de winkels

Stofzuigers testen in de winkel

Je vindt onze stofzuigers in de winkels in Amsterdam en Den Haag. Hier kun je de producten ook direct testen. In de overige winkels kun je uiteraard ook gewoon terecht voor advies.

Advies over stofzuigers

Advies van onze specialisten

Liever meer advies over een product? Onze specialisten helpen je graag bij het kiezen van de beste stofzuiger voor jou. Natuurlijk beantwoorden ze ook al je vragen.

Tips vooraf aan het testen

Tips voor het testen van stofzuigers

Voor je naar de winkel komt, is het verstandig om alvast over een aantal dingen na te denken:

  • Wat voor vloer heb jij thuis?
  • Wil je een stofzuiger met zak of juist eentje zonder? Of misschien ben je op zoek naar een steelstofzuiger?
  • Zijn er andere zaken waar onze specialist rekening mee moet houden, zoals huisdieren of allergieën?

Door deze informatie zo goed mogelijk uit te leggen aan de specialist, weet je zeker dat je naar huis gaat met de beste stofzuiger voor jou.

Tips voor tijdens het testen

Tips om een stofzuiger goed te testen

Ga tijdens het stofzuigen na of dit product de beste keuze is voor jou. Is de stofzuiger geschikt voor jouw vloertype en vind je de bijgeleverde accessoires handig? Rijd de stofzuiger vervolgens een stukje door de winkel. Dit zodat je goed test of deze soepel achter je aan rijdt en je gemakkelijk bochten maakt. Als laatste is het goed om even het geluid te horen, het gewicht te voelen en te zien hoe lang het snoer is.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.831 beoordelingen