The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door David

Wat zijn de verschillen tussen de productlijnen van Lenovo?

De laptops van Lenovo staan bekend om hun goede bouwkwaliteit. Om je daarnaast te helpen bij het zoeken naar de beste laptop voor jou, zijn al hun notebooks ingedeeld in verschillende productlijnen. Op deze pagina lees je wat de verschillen zijn tussen alle Lenovo productlijnen.

Lenovo IdeaPad

Lenovo IdeaPad.

De Lenovo IdeaPad serie heeft voor ieder wat wils. Of je nou wil gamen of je laptop alleen gebruikt voor simpele dingen als mailen en tekstverwerken: hieronder zie je welke IdeaPad het beste bij jou past.

Lenovo IdeaPad 100, 300 en 500 serie

Deze laptops hebben een relatief bescheiden prijskaartje. Ben je op zoek naar een laptop voor dingen als internetten, mailen en tekstverwerken? Daar zijn de IdeaPad 100, 300 en 500 prima geschikt voor.

Lenovo IdeaPad 700 serie

Heb je het over de Lenovo IdeaPad 700 laptops, dan heb je het over alleskunners. Want deze notebooks hebben voldoende rekenkracht om foto's en video's te bewerken, maar ook om niet al te zware games te spelen.

Lenovo Y serie

De Lenovo Y serie laptops zijn er voor de serieuze gamers. Kies je voor 1 van deze gaming laptops met een NVIDIA GeForce GTX960M videokaart, dan kun je de meeste games spelen, maar niet op hoge instellingen. Of ga voor een GTX1070 videokaart, waarmee je altijd op ultra instellingen speelt.

Lenovo Yoga

Lenovo Yoga laptop.

Zoals de naam al doet vermoeden; de Lenovo Yoga is ontzettend flexibel. Het toetsenbord van deze laptops draai je 360 graden om het touchscreen, zodat je hem ook als tablet gebruikt.

Lenovo Yoga 500 series

Dit is de instapcategorie als het gaat om Lenovo's 2-in-1 laptops. De Yoga 500 serie is met name geschikt voor de alledaagse taken als internetten, mailen en tekstverwerken. Je hebt de keuze uit de laptopstand, de tabletstand, de presentatiestand en de tentstand om aan de slag te gaan.

Lenovo Yoga 700 serie

Met de Lenovo Yoga 700 serie ben je klaar om te multitasken en werk je met zwaardere software. Zo zet je twintig tabbladen open, stream je muziek en bewerk je ondertussen wat foto's. De Yoga 720 heeft bovendien een snellere harde schijf voor nog kortere opstarttijden en een 4K touchscreen.

Lenovo Yoga 900 serie

Zeer krachtig, ontzettend compact en een fraai design; dat zijn de belangrijkste termen als het om de Lenovo Yoga 900 serie gaat. Met deze 2-in-1 laptops bewerk je video's, waar je ook bent. Door het lichte gewicht en dunne formaat neem je deze Yoga laptops namelijk overal mee naartoe. Het horlogebandscharnier geeft het geheel een luxueuze uitstraling.

Lenovo Yoga Book

Dit is een bijzondere mix van een laptop, een tablet en een kladblok. De Lenovo Yoga Book heeft namelijk een vernieuwend en multifunctioneel toetsenbord die je aan verschillende gebruikssituaties aanpast.

Tikken

Wil je een verslag uitwerken of snel aantekeningen maken, dan gebruik je het toetsenbord zoals je dat gewend bent van een laptop. Al heeft het toetsenbord van de Yoga Book geen fysieke toetsen. Het is een touchscreen waar de lay out van een toetsenbord op te zien is.

Tekenen

Als je de toetsenbordindeling wegklikt, dan hou je een groot vlak over waarop je met een stylus tekent, net zoals bij een tekentablet. Handig als je een schets of ontwerp meteen digitaal wil hebben.

Schrijven

Leg een stuk papier over het toetsenbord en gebruik de meegeleverde stylus als een normale pen. Al je aantekeningen worden geregistreerd en zijn meteen te zien op het beeldscherm van de Yoga Book.

Lenovo ThinkPad

Lenovo ThinkPad laptop.

De Lenovo ThinkPad biedt extra beveiligingsopties voor het opslaan van bestanden. Deze laptops hebben de Pro-versie van Windows als besturingssysteem. En door de zeer goede bouwkwaliteit zijn bestand tegen een stootje. Hierdoor is de Lenovo ThinkPad een interessante optie wanneer je hem gebruikt op kantoor.

Veiligheid

Dankzij een TPM chip worden bestanden op de ThinkPad versleuteld opgeslagen, zodat anderen er niet bij kunnen. Met de optionele vingerafdruklezer heb je aan je vingerafdruk genoeg om in te loggen en hoef je geen wachtwoord meer te onthouden.

Windows Pro

Hang je laptop in een zakelijk domein met behulp van Windows 10 Pro. Handig voor de beheerder bij het tegelijkertijd updaten van software. Werk je een dagje thuis. Dan maak je met afstand verbinding met de computer op kantoor en heb je de beschikking over al je bestanden.

Bouwkwaliteit

De ThinkPad heeft een goede bouwkwaliteit. Dus een kleine valpartij of een tik, daar is deze laptop tegen bestand. Kies voor een morsbestendig toetsenbord en ook een gemorst kop koffie is geen probleem.

Lenovo Legion

Lenovo Legion laptop.

Ben je een ervaren gamer of kom je net kijken? In beide gevallen kun je uit de voeten met een Lenovo Legion game laptop. Deze laptops zijn voorzien van een 7th gen Intel Core processor en een PCIe SSD schijf, waardoor het laden van games geen enkele moeite kost.

Lenovo Legion Y520

De Lenovo Legion Y520 is het instapmodel van de Lenovo Legion serie. Met de NVIDIA GeForce GTX 1050 videokaart speel je games als Overwatch en Fifa 18 op ultra instellingen. Met de optionele GTX 1060 ga je aan de slag met virtual reality. Het rood verlichte toetsenbord helpt je om in het donker de juiste toetsen te raken.

Lenovo Legion Y720

De Lenovo Legion Y720 gaat een stapje verder. Deze laptop is standaard voorzien van een NVIDIA GeForce GTX 1060 videokaart. Dit is de instap grafische kaart voor virtual reality en hiermee speel je de nieuwste games op hoge instellingen. Het RGB verlichte toetsenbord is programmeerbaar, zodat je zelf je favoriete toetsencombinaties instelt.

Lenovo Legion Y920

Speel al je games op ultra instellingen en bezoek virtuele werelden met de Lenovo Legion Y920. De NVIDIA GeForce GTX 1070 zorgt voor krachtige grafische prestaties. Wees jouw tegenstanders de baas met het mechanische toetsenbord, dat RGB verlicht en programmeerbaar is. Wil je meer kracht? Dan overclock je zelfs de processor en de videokaart van deze laptop.


© 1999 - 2019 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,4 / 10 - 15.214 beoordelingen