The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Kasper

Wat zijn de voordelen van een zakelijke desktop?

Als je een desktop voor de 'gewone' consument en een zakelijke pc naast elkaar zet, zijn ze op het eerste oog vrijwel identiek. Toch heeft een desktop voor zakelijk gebruik een aantal belangrijke voordelen. Wat die voordelen zijn, dat lees je hieronder.

In het kort: de voordelen van een zakelijke desktop

  • Technische problemen de volgende werkdag verholpen
  • Makkelijk toe te voegen aan een domein
  • Maak op afstand verbinding met een andere pc
  • Data zijn goed beveiligd
  • Makkelijk te upgraden
  • Profiteer van zakelijke korting

Technische problemen de volgende werkdag verholpen

HP Care Pack doos.

Misschien wel het belangrijkste voordeel van een zakelijke desktop is de onsite garantie. Heeft je computer technische problemen? Dan komt er al de volgende werkdag een monteur langs op kantoor of bij je thuis. Ontzettend fijn natuurlijk als je niet lang zonder desktop kunt.

Deze garantie geldt de eerste 2 jaar na aankoop. Heb je een HP desktop en wil je die garantie oprekken tot 3 jaar, dan koop je een HP care pack.

Benut de professionele versie van Windows

Windows 10 Pro doos.

Anders dan bij een consumenten desktop heeft een zakelijke pc de professionele versie van Windows 7 of 10. Windows 7 Professional en Windows 10 Pro bieden extra functionaliteit die je goed van pas komen als jij je computer voor je werk gebruikt.

Voeg je desktop toe aan een zakelijk domein

Door je desktop in de digitale omgeving van je kantoor te plaatsen, krijg je toegang tot allerlei randapparatuur die ook in die omgeving is geplaatst. Zo maak je bijvoorbeeld makkelijk verbinding met een printer op afstand. Ook voor de beheerder van het zakelijke domein is het makkelijk, omdat hij eenvoudig software updates uitvoert.

Maak op afstand verbinding met een andere computer

Werk je een dagje thuis? Dan is de remote desktop-optie in de Pro-versie van Windows een handige toevoeging. Hiermee maak je op afstand verbinding met een andere pc en kun je bij alle bestanden.

Beveiliging van bestanden Al je bewaarde bestanden worden door Windows 7 of 10 Pro versleuteld opgeslagen. Het voordeel hiervan is dat onbevoegden jouw gevoelige informatie niet kunnen inzien.

Data en upgraden

TPM chip.

​​​ Data zijn veilig dankzij de TPM chip

en Trusted Platform Module (TPM) chip verhoogt het beveiligingsniveau van je desktop. Bestanden sla je dankzij de TPM chip versleuteld op, waardoor ze niet leesbaar zijn voor Jan en alleman. Zo zijn al je cijfers, wachtwoorden en andere gevoelige data goed beschermd. Zelfs wanneer iemand je desktop steelt en de harde schijf eruit haalt, zijn de bestanden niet leesbaar.

Crucial RAM werkgeheugen.

Upgraden is een makkie

Merk je na verloop van tijd dat je desktop toch wat trager wordt of net even te weinig opslagcapaciteit heeft? Dat probleem is bij een zakelijke desktop simpel op te lossen. De behuizing is makkelijk te openen, zodat je binnen no time wat extra werkgeheugen of een nieuwe SSD installeert.

Profiteer van zakelijke korting

Blije zakenman met Coolblue badge op colbert.

Wil je een bestelling plaatsen van 4 producten of meer dan €1000? Dan krijg je bij ons een aantrekkelijke korting. Op de productpagina zie je een blauwe knop om een zakelijke offerte aan te vragen. Of je neemt contact op met onze zakelijke afdeling via 010 79 88 969 of zakelijk@coolblue.nl. Zo kom je in aanmerking voor een aantrekkelijke korting. En een complimentje van je baas.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,2 / 10 - 17.882 beoordelingen