The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Uhro

Wat heb je nodig voor een slimme tuin?

Heb je al een slim huis, maar wil je ook je tuin slimmer maken? Dat kan met verschillende soorten producten. Kies bijvoorbeeld slimme buitenverlichting, een robotmaaier of bewateringssysteem voor meer gemak. In de zomer maak je de hele tuin slim met een smart barbecue of slimme terrasverwarmer.

Meer gemak in je tuin

Slimme buitenverlichting

Slimme buitenverlichting

Met slimme buitenverlichting is jouw tuin altijd prachtig verlicht. Kies bijvoorbeeld de ideale kleur voor bij je terras en laat je verlichting direct inschakelen als de zon onder gaat. Hang een sensor bij je deur en laat je smart lampen in de tuin inschakelen zodra je naar buiten loopt. Of schakel je verlichting in met een spraakcommando. De keuze is aan jou. Zo heb je altijd de mooiste sfeerverlichting in je tuin.

IP-camera voor buiten

IP-camera

Ben je benieuwd wat er in je tuin gebeurt als je niet thuis bent? Een slimme ip-camera zorgt er niet alleen voor dat je dag en nacht beelden van je tuin bekijkt. Je koppelt deze camera’s namelijk ook aan je andere slimme apparaten. Laat je smart buitenlampen bijvoorbeeld inschakelen als er een onbekend persoon in je tuin wandelt. Of schakel de camera juist uit als je zelf naar buiten gaat en de tuinverlichting aanzet.

Slimme robotmaaier

Slimme robotmaaier

Wil jij altijd een vers gemaaid gazon, maar heb je zelf geen tijd of zin om het gras te maaien? Een slimme robotmaaier doet het werk voor je. Zelfs als je niet thuis bent. Je schakelt de robot grasmaaier namelijk in met behulp van een app. Vervolgens check je met je ip-camera of de slimme grasmaaier wel alle hoekjes en gaatjes bijwerkt. Is dat niet zo? Dan stuur je de grasmaaier eenvoudig bij via je smartphne.

Maak je hele tuin slim

Besproeiingsbesturing

Slim bewateringssysteem

Automatiseer de bewatering van je tuin volledig met een slim bewateringssysteem. De sproeicomputer in deze systemen meet de waterstand en bepaalt automatisch of sproeien nodig is. Op je smartphone stel jij vervolgens in hoe lang, hoe vaak en wanneer je tuin bewaterd moet worden. Kies er bijvoorbeeld voor dat er niet gesproeid wordt als je zelf in de tuin zit. Zo krijgen je planten altijd voldoende water, terwijl jij droog blijft.

Slimme barbecue

Slimme barbecue

Een slimme barbecue die automatisch inschakelt en het vlees omdraait als dit nodig is, bestaat helaas nog niet. Wel zijn er slimme accessoires voor je barbecue, waarmee je jouw buitengerecht net iets eenvoudiger bereidt. Met bijvoorbeeld een slimme vleesthermometer, bekijk je op afstand via de app hoe lang je vlees nog moet voor het gaar is. Zo hoef je de klep van je barbecue niet meer op te tillen.

Slimme terrasverwarmer

Slimme terrasverwarmer

Zit je ook in het voorjaar en najaar jaar graag buiten? Een terrasverwarmer zorgt ervoor dat je geen dikke jas aan hoeft te trekken. Een slimme terrasverwarmer bedien je met een app op je smartphone. Zo stel je eenvoudig in hoe warm je het wilt hebben en zie je in 1 oogopslag of de slimme heater nog aan het verwarmen is. Een heater met ingebouwde luidsprekers speelt ook nog je favoriete muziek af.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.517 beoordelingen