Geschreven door Uhro

Welke slimme producten koppel je aan een Tado thermostaat?

Je combineert je slimme Tado thermostaat met verschillende smart home producten. Zo automatiseer je dingen in je huis. Laat bijvoorbeeld je thermostaat en lichten tegelijk inschakelen. In dit artikel vertellen we je met welke producten jij je Tado thermostaat koppelt. Zo creëer je meer comfort en gemak in je huis.

Spraakassistent

Spraakassistent

Je koppelt jouw Tado thermostaat met de bekendste spraakassistenten: Google Assistant, Alexa en Siri. Op deze manier stel je de verwarming in met alleen je stem. Vraag bijvoorbeeld aan je slimme assistent om de verwarming een graad hoger te zetten. Ook schakel je de verwarming volledig uit met je stem. Opstaan en naar de thermostaat lopen maar ook je smartphone pakken is niet meer nodig.

Smart lampen

Philips Hue en Tado

Je verlichting en verwarming tegelijk aanzetten doe je in combinatie met Philips Hue smart lampen. Je combineert Philips Hue en je Tado thermostaat eenvoudig met elkaar. Op die manier schakelen je lampen en je verwarming vanzelf uit als je van huis gaat. Je bespaart zo nog meer energie. Kom je weer thuis? Dan schakelt je verwarming alvast in en volgen je lampen later.

Slimme ip-camera

Tado met ip-camera

Met een ip-camera weet je altijd wat er thuis gebeurt. Je bekijkt de beelden namelijk op je smartphone of tablet. Een slimme ip-camera van Ring werkt samen met je Tado thermostaat. Zo schakelt de bewakingscamera bijvoorbeeld vanzelf in als je thermostaat merkt dat je van huis bent. De Tado thermostaat weet het als er een raam open staat. Je gebruikt deze functie samen met een ip-camera om te controleren of er geen inbrekers zijn.

Nog veel meer via IFTTT

TADO IFTTT

De Tado slimme thermostaat ondersteunt IFTTT. Via dit platform koppel je nog veel meer slimme apparaten aan je thermostaat. Combineer de thermostaat bijvoorbeeld met je slimme gordijnrails. Op deze manier sluit je de gordijnen als het te warm wordt in je huis. Of koppel de Tado thermostaat met een slimme stekker. Hiermee laat je apparaten zoals een koffiezetter inschakelen zodra je thermostaat aanspringt. Zo is in de ochtend je huis verwarmd en staat de koffie klaar. De andere apparaten moeten hiervoor ook IFTTT ondersteunen.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 20.111 beoordelingen