The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Iris

Wat heb je nodig voor audio in je woonkamer?

Of je nu graag naar muziek of een podcast luistert of het beste geluid tijdens een film of serie wilt, je weet niet waar je moet beginnen met zoeken. Heb je een speaker nodig? Of toch een soundbar? Het aanbod is groot. Om deze keuze makkelijker te maken, hebben we per soort speaker een selectie voor je gemaakt.

Ik wil geluid bij mijn tv

Soundbar bij tv

Soundbar

Wanneer je het geluid van je tv wil verbeteren, kies je voor een soundbar. Met een soundbar klinken gesprekken in films helder en mis je geen enkel detail.

Surround opstelling woonkamer

Surround opstelling

Kijk je graag films en series? Dan is een surround opstelling iets voor jou. Het geluid komt van alle kanten, waardoor je middenin de actie zit. Zo klinkt het alsof een Formule 1 wagen echt langs je rijdt.

Ik wil geluid om muziek te luisteren

Wifi speaker woonkamer

Wifi speakers

Luister je graag muziek in de woonkamer? Dan is een wifi speaker een goede keuze. Je koppelt meerdere wifi speakers aan elkaar voor een multiroom opstelling. Zo luister je door het hele huis naar hetzelfde nummer.

Hifi speakers woonkamer

Hifi speakers

Met een hifi speaker luister je naar hoogwaardig geluid. Je sluit deze bekabeld aan en daarom gaat er ook het minste kwaliteit verloren.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.029 beoordelingen