The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Iris

Wat heb je nodig voor audio in je slaapkamer?

Je wilt graag een muziek of audio luisteren in de slaapkamer. Maar waar moet je beginnen? En wat heb je ervoor nodig? In dit artikel geven we je een aantal opties. Zo wordt de keuze een stuk gemakkelijker.

Een slimme speaker

Wifi speaker in gebruik

Elke speaker maakt geluid. Maar wat maakt een speaker slim? Dit zijn de extra kenmerken, zoals de draadloze verbinding via wifi en de spraakassistent. Zo heb je geen kabels nodig. Je creëert dus eenvoudig een multiroom opstelling, stereopaar of home cinema set. Dankzij de spraakassistent stuur je de speaker aan met je stem. In de Google Home app maak je routines. Gebruik de speaker in je slaapkamer bijvoorbeeld voor je ochtendroutine. Zeg ‘Goedemorgen Google’ en laat de speaker de lampen aandoen, het nieuws voorlezen en de thermostaat inschakelen.

Een actieve hifi speaker

Hifi speakers

Wil je graag een goede, eenvoudige geluidsoplossing in je slaapkamer? Of heb je geen behoefte aan een slimme speaker maar wel aan goede geluidskwaliteit? Dan is een actieve hifi speaker wat voor jou. Dankzij de ingebouwde versterker hoef je deze niet los aan te schaffen. Deze boekenplank speakers verbind je via een aux kabel aan je smartphone, tablet of mp3 speler. Vanwege de bedrade verbinding gaat er weinig kwaliteit verloren. Zo luister je dus naar de kwaliteit zoals de artiest het bedoeld heeft.

Geluid voor bij je tv

Soundbar onder tv

Heb je een televisie in je slaapkamer maar schiet het geluid nog wat tekort? Dan is een soundbar een goede keuze. Het voordeel van een soundbar is dat deze plat is, waardoor je deze gemakkelijk wegwerkt onder je televisie. Als je kiest voor een slimme soundbar, sluit je deze eenvoudig aan op andere speakers in je woonkamer. Ook gebruik je deze op dezelfde manier als een slimme speaker, bijvoorbeeld met Google Assistant.

Eenvoudige oplossing

Wifi speaker met accu

Hou je niet van te veel poespas maar wil je wel naar muziek of de radio luisteren in je slaapkamer? Kies dan een eenvoudigere oplossing. Denk hierbij aan een radio, wekkerradio, stereoset of bluetooth speaker. Dit zijn luidsprekers die je alleen op het stopcontact aansluit of oplaadt. Vervolgens zet je ze aan en luister je direct naar je favoriete nummers.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback