The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat is AEG FiberPro technologie bij wasdrogers?

Een AEG wasdroger met FiberPro werkt met een 3D scan die voor een gelijkmatige warmteverdeling zorgt. Je droogt hiermee zelfs je donsjack veilig. Ook handig is dat je je katoenen en synthetische was in één keer droogt, zonder deze te sorteren. Zo bespaar je tijd en energie. Je leest hier hoe FiberPro werkt.

FiberPro: minder sorteren

AEG wasdroger trommel

Met een AEG FiberPro wasdroger van de 9000 serie stop jij je katoenen en synthetische was bij elkaar in de trommel. Zo hoef je minder te sorteren. Een FiberPro wasdroger scant tijdens het drogen de vochtige plekken in je was. Wanneer je polyester sportbroek eerder droog is dan je favoriete handdoek, past de droger hier de warmteverdeling op aan. Zo krijgen de verschillende stoffen een eigen behandeling en blijft de textuur van de vezels zacht.

3D scan: ook voor dons

Donsjas

Een FiberPro wasdroger met 3D scan zorgt ervoor dat je zelfs je donzen was veilig droogt. Handig wanneer je dik en gelaagd wasgoed hebt, zoals een donsjas of dekbed. De sensor meet de vochtigheid aan de buiten- én binnenkant van de stof en past hier de warmteverdeling en programmaduur op aan. FiberPro zorgt er op deze manier voor dat je donsjack zijn vorm en isolatie behoudt. Zo blijf je 's winters lekker warm.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.612 beoordelingen