The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Marijn

Wat is een Haier Easy Access koelkast?

Een aantal koelkasten van Haier is uitgerust met Easy Access vrieslades. Je opent hier niet de deur naar het vriesgedeelte, maar duikt direct in de lade zelf. Dit brengt een boel gebruiksvriendelijkheid en minder energiekosten met zich mee. Wat de voordelen precies inhouden voor jou, vertellen we je in dit artikel.

Gebruiksvriendelijkheid

Haier vrieslades gebruiksvriendelijkheid

Bij een Haier koelkast met Easy Access vrieslades werkt het vriesgedeelte net even anders dan je gewend bent. In plaats van dat je een deur naar de diepvriezer opent, trek je gelijk de lade naar je toe. Je hebt geen deur meer en dus sneller toegang tot al je diepvriesfruit, pizza’s of ingevroren restjes. De lades schuif je heen en weer met een schuifrailsysteem, dat stevig is en minder snel slijt. Je hebt dus een hoop bedieningsgemak bij deze vrieslades.

Overzicht bewaren

Haier vrieslades overzicht

De lades zorgen voor flink wat extra vriesruimte, waarin je veel overzicht hebt. Je ziet namelijk in één oogopslag wat er allemaal in je vriezer ligt. Dit is handig wanneer je bedenkt wat je vanavond gaat koken of een boodschappenlijst aan het maken bent. Je hebt dus een beter totaalbeeld van de inhoud van je vriezer.

Energiezuiniger

Haier vrieslades energiezuinigheid

Deze Easy Access lades dragen ook hun steentje bij aan het milieu. Er ontsnapt namelijk minder koude lucht bij deze lades dan bij een koelkast met een deur voor het vriesgedeelte. Je hebt hiermee maar liefst 30% minder energiekosten. Uiteindelijk bespaar je € 140,- over de gehele levensduur, wat fijn is voor je portemonnee.

Handige technieken

Haier vrieslades technieken

Deze lades hebben handige snufjes om je diepvriesproducten zo goed mogelijk te bewaren. Dankzij No Frost is er geen sprake van ijsvorming in de lades of op de verpakkingen van je etenswaren. Tijdens dat proces helpt het Fresher Field het vriesgedeelte een handje, door hem af te sluiten van de warmte. Zo blijft de temperatuur in de vriezer constant. Kortom, naast het gebruiksvriendelijke en energiezuinige ontwerp geniet je ook nog van de innovativiteit.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.612 beoordelingen