The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Jesper

Wat zijn ruggedized smartphones en tablets?

Een ruggedized smartphone is stof- en waterdicht en kan bovendien tegen een stootje. Deze toestellen zijn daarmee geschikt voor extreme omstandigheden zoals het werken op een bouwplaats of een avontuur in de buitenlucht. Met een rugged hoes maak je ook jouw niet-rugged smartphone of tablet bestand tegen flinke vallen en stoten. In dit artikel vertellen we meer over onze rugged smartphones, tablets en accessoires.

Rugged smartphones

Wat is een rugged smartphone

Ruggedized smartphones zijn er op gebouwd om extreme omstandigheden te overleven. Zowel het scherm, de behuizing als het binnenwerk van deze toestellen blijft intact bij een val van enkele meters hoog. Bovendien zijn de toestellen stof- en waterdicht. Ook op de bouwplaats of tijdens een avontuur in de buitenlucht blijft het toestel dus gewoon heel. Sommige toestellen reageren ook wanneer je ze bedient met handschoenen aan. De meeste rugged smartphones zijn wat betreft specificaties gericht op basisgebruik. Je gebruikt ze dus niet om zware games te spelen of professionele foto's te maken.

Rugged hoesjes voor smartphones

Rugged hoes smartphone

Met een ruggedized hoesje maak je jouw eigen, niet-rugged smartphone ook geschikt voor zware omstandigheden. Zo gebruik je jouw telefoon voor zowel werk als privé. Dankzij uitsparingen voor knoppen en poorten blijf je het toestel gewoon gebruiken als het in de hoes zit. Let er wel goed op dat je het afsluitklepje na het opladen goed dicht doet, anders is de hoes niet meer stof- en waterdicht. Verder bieden deze rugged telefoonhoesjes altijd valbescherming tot op enkele meters hoogte.

Rugged hoesjes voor tablets

Ruggedized hoes tablet

Ruggedized tablets zijn op dit moment niet verkrijgbaar. Met een rugged tablet hoes bescherm zorg je er wel voor dat je eigen tablet een flinke smak overleeft. Met een full body cover bescherm je jouw tablet of iPad het best. Deze rugged hoezen beschermen alle kanten van je tablet tegen schade. De ingebouwde screenprotectors in sommige full body covers beschermen ook het scherm en maken je tablet stof- en waterdicht. Niet elke hoes is stof- en waterdicht. Kijk hier dus goed naar voordat je een hoesje aanschaft. Met een back cover is je scherm kwetsbaar, terwijl een book case de zijkanten niet optimaal beschermt.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.785 beoordelingen