The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Giorgos

Wat is een smart monitor?

Een smart monitor is meer dan alleen een scherm om op te werken. Door de ingebouwde Smart Hub verbind je de monitor draadloos met je laptop, desktop of telefoon. Zo stream je na werk verschillende media, zoals YouTube filmpjes, eenvoudig naar de monitor. Wat je allemaal met een smart monitor kan, lees je in dit artikel.

In het kort

Een smart monitor

Een smart monitor combineert werkgemak met entertainment. Je bedient de monitor zowel bedraad als draadloos met je laptop, desktop of smartphone. Deze monitoren zijn uitgerust met verschillende op afstand bedienbare functies, zoals spraakbesturing en streamingdiensten. Zo stream je direct allerlei media direct vanaf de monitor. Een smart monitor is dus vergelijkbaar met een all-in-one pc, maar dan zonder de pc.

Ingebouwde Smart Hub

Het bedienen van de smart hub met de inbegrepen afstandsbediening

Ben je klaar met werken en heb je zin in je favoriete serie of film? Met de ingebouwde Smart Hub heb je directe toegang tot Netflix, HBO en YouTube. Ook wanneer je de monitor niet met een computer verbindt. Je bedient het scherm van de Smart Hub met de inbegrepen afstandsbediening, net zoals bij een televisie. Ben je de afstandsbediening kwijt? Geen probleem, je bedient de monitor ook via de spraakfunctie van Samsung Bixby of Amazon Alexa.

Bedienbaar met je smartphone

Bedien je smart monitor met je smartphone

Tegenwoordig doen we steeds meer met onze smartphones, soms zelfs werken. Via Wireless DeX verbind je je smartphone met de monitor, waarna het scherm van je telefoon op de monitor verschijnt. Zo heb je bijvoorbeeld een groter beeld tijdens het videobellen of wanneer je vakantiefoto's laat zien.

Voorgeïnstalleerd: Windows Office 365

Office 365 op het scherm van de smart monitor

Zonder pc aan de slag met teksten, presentaties of spreadsheets? Met Remote Access werk je probleemloos waar je maar wilt. Windows Office 365 is voorgeïnstalleerd op de monitor, waardoor je overal documenten inziet en bewerkt via de OneDrive cloud. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je na werk nog brieven moet schrijven of een presentatie moet voorbereiden.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.584 beoordelingen