The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Rowan

Wat is een zelfreinigende condensor?

Je zoekt een energiezuinige wasdroger met zo min mogelijk onderhoud. Dan is een wasdroger met een zelfreinigende condensor iets voor jou. Een wasdroger met een volledig zelfreinigende condensor spoelt automatisch schoon tijdens het drogen. Je leest hier wat jij hieraan hebt.

Minder onderhoud

Wasdroger met zelfreinigende condensor

Het schoonmaken van een condensor is meestal geen favoriete klus. Gelukkig is er goed nieuws. Een wasdroger met een zelfreinigende condensor spoelt meerdere keren schoon tijdens het drogen. Hierdoor hoef je de condensor nooit meer pluisvrij te maken. Het automatisch reinigen doet de droger met het vocht uit je wasgoed. Dit bespaart je minimaal 4 schoonmaakbeurten per jaar.

Energiezuinig

Energielabel zelfreinigende wasdroger

Behalve dat je minder onderhoud hebt, bespaar je ook energie. Een wasdroger met een zelfreinigende condensor heeft gemiddeld energieklasse A++ of A+++. De droger blijft tijdens de gehele levensduur energiezuinig. Een schone condensor zorgt ervoor dat de warme lucht goed door je droger blaast. Heb je geen zelfreinigende condensor dan versloft het onderhoud al snel, waardoor de condensor vuil wordt. Hierdoor moet de wasdroger steeds langer drogen voor een droog resultaat, wat energie kost. Dit voorkom je met een zelfreinigende condensor.

Wasgoed langer mooi

Wasvoorschrift

Daarnaast blijft je wasgoed langer mooi met een wasdroger met een zelfreinigende condensor. Je wasgoed zit namelijk niet onnodig lang in de trommel om te drogen. Zo voorkom je dat je kleding krimpt en blijft je favoriete broek of trui in vorm.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.035 beoordelingen