The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Rowan

Wat is Miele TwinDos automatische wasmiddeldosering?

Je was blijft langer mooi met een Miele TwinDos wasmachine. Miele TwinDos voegt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe. Zo gebruik je altijd precies genoeg zeep, wat beter is voor je was. Het is ook mogelijk om je eigen wasmiddel te gebruiken. Je leest hier wat Miele TwinDos is en hoe dit werkt.

Was blijft langer mooi

Miele wasmachine

Een Miele TwinDos wasmachine doseert je wasmiddel automatisch op basis van de belading in de trommel. Je gebruikt hierdoor bij elke wasbeurt de juiste hoeveelheid. Zo weet je zeker dat je was schoon wordt en langer mooi blijft. Met TwinDos doe je de was van het hele gezin. Je bespaart hierbij water en energie, doordat er minder spoelbeurten nodig zijn om het wasmiddel uit je was te halen. Dit is beter voor je was en het milieu.

TwinDos reservoir 1 en 2

Miele TwinDos systeem

Rechts onder in een Miele TwinDos wasmachine zit een klep met 2 reservoirs: UltraPhase 1 en 2. Elk reservoir bevat genoeg wasmiddel voor bijna 40 wasbeurten. In het linker reservoir vind je UltraPhase 1. Dit is het hoofdwasmiddel voor alle soorten was. In het rechter reservoir, UltraPhase 2, zit wasmiddel met een beetje bleek. De wasmachine voegt hier wat van toe wanneer je witte was hebt. Zodra het reservoir op is, koop je een nieuwe flacon of gebruik je je eigen wasmiddel met een leeg navulbaar reservoir.

Eigen wasmiddel gebruiken

Navulbare TwinDos reservoirs

Je wilt weten of je je eigen wasmiddel en wasverzachter kan gebruiken met Miele TwinDos. Ja, dat kan zeker. Hiervoor koop je 2 lege navulreservoirs: TwinDos 1 en TwinDos 2. Deze vul je met je eigen wasmiddel en wasverzachter. Via het display van je wasmachine stel je in wat er in de reservoirs zit. Vervolgens voegt TwinDos per wasbeurt een automatische dosering toe. Het is ook mogelijk om zelf handmatig te doseren. Je doet dit via de wasmiddellade bovenin.

Navulreservoirs voor je eigen wasmiddel en wasverzachter

0 / 5 sterren
0 reviews
Geschikt voor Miele TwinDos machines | Inhoud van 1,5 liter | Voor wasmiddel en wasverzachter
59,90
op voorraad
  • Met deze navulreservoirs doseer jij je eigen wasmiddel en wasverzachter automatisch.
  • Geschikt voor alle soorten vloeibare wasmiddel en wasverzachter.
  • Elk reservoir is met een inhoud van 1,5 liter genoeg voor bijna 40 wasbeurten.
  • Je koopt de navulreservoirs leeg, wat betekent dat je nog zelf wasmiddel en wasverzachter moet kopen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 20.854 beoordelingen