The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue

Advies over Miele wasmachines

Een Miele wasmachine wast schoon, heeft een lange levensduur en beschermt je was. Je hebt er daarom jarenlang plezier van. Wil je Miele wasmachines vergelijken, lees dan hier welke technieken er zijn. Zo bespaar je water en energie met Miele PowerWash en blijft je was langer mooi met Miele TwinDos.

Miele PowerWash

Miele PowerWash

Om water en energie te besparen en krachtig te wassen, koop je een Miele PowerWash wasmachine. Met Miele PowerWash is er minder water nodig voor een schoon resultaat. De wasmachine sproeit van bovenaf water en sop over je was. Zo verspreidt het wasmiddel zich gelijkmatig en bereikt dit alle vezels. Daarnaast was je snel met het QuickPowerWash programma. Hiermee heb je in 49 minuten 5 kilogram schone was, wat ongeveer een halfvolle trommel is.

Miele TwinDos

Miele TwinDos

Een Miele TwinDos wasmachine doseert het wasmiddel automatisch. De wasmachine doet dit met 2 reservoirs: UltraPhase 1 en 2. Je gebruikt hierdoor altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel. Zo blijft je was langer als nieuw. Het is met TwinDos ook mogelijk om je eigen wasmiddel en wasverzachter te gebruiken. Je hebt hiervoor 2 lege Miele navulreservoirs nodig, die je los koopt. Je leest hier wat Miele TwinDos is en hoe je deze wasmachine installeert.

Miele CapDosing

Miele CapDosing

Je wollen trui of zijden blouse geef je een speciale behandeling met CapDosing wascapsules. Elke Miele wasmachine beschikt hierover. Per wasbeurt doe je één capsule in de wasmiddellade. CapDosing heeft capsules voor bijvoorbeeld wol, zijde, sportkleding en dons. Ook zijn er speciale wasverzachter capsules. Het is daarnaast mogelijk om je eigen wasmiddel en wasverzachter te gebruiken. Behalve CapDosing zijn er Miele wasmachines met SingleWash. Hiermee was je snel en energiezuinig enkele kledingstukken schoon.

Miele wasmachines vergelijken

Miele wasmachine

Welke Miele wasmachine bij jou past, hangt af van de grootte van je huishouden en je persoonlijke voorkeuren. Wil je een Miele wasmachine met alle technieken, neem dan een wasautomaat met PowerWash en TwinDos. Hiermee was je krachtig schoon en blijft je was langer mooi dankzij automatische wasmiddeldosering. Om Miele wasmachines te vergelijken, vind je hier de belangrijkste verschillen en overeenkomsten. Zo weet jij welke Miele wasmachine het beste aan jouw wensen voldoet.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.116 beoordelingen