The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Rowan

Wat is Miele CapDosing en hoe gebruik je het?

Met een Miele CapDosing wasmachine bescherm jij je favoriete was met CapDosing wasmiddel- en wasverzachter capsules. Je wasgoed van bijvoorbeeld wol of zijde blijft hierdoor langer mooi. Wil jij je Miele wasmachine met je eigen wasmiddel of wasverzachter gebruiken? Geen probleem. Je voegt dit gewoon toe via de wasmiddellade. Je leest hier wat Miele CapDosing is en hoe je dit gebruikt.

Bescherm je speciale was

Miele CapDosing

Met Miele CapDosing wasmiddel- en wasverzachtercapsules geef jij je favoriete wasgoed van bijvoorbeeld wol of zijde een speciale behandeling. In elke capsule zit precies genoeg wasmiddel voor een specifieke stof. Heb je een wollen trui of zijden blouse, gebruik dan het wol- of zijdeprogramma in combinatie met een capsule voor wol of zijde. Je wasgoed blijft hierdoor langer mooi. Naast capsules voor wol of zijde heeft Miele caps voor onder meer sport- en outdoorkleding. Je hebt hiermee altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel voor jouw type kleding.

Capsule in je wasmiddellade

Miele CapDosing

Bij een Miele wasmachine met CapDosing doe je per wasbeurt 1 capsule in het klepje van de wasmiddellade. Vervolgens raak je op het display de sensortoets 'cap' aan en selecteer je met het pijltje de juiste capsule. Kies daarna een wasprogramma voor bijvoorbeeld wol en de wasmachine doet de rest. Houd er rekening mee dat er per wasbeurt plek is voor 1 capsule. Gebruik je een capsule voor wasmiddel? Voeg je eigen wasverzachter dan toe via de lade boven het klepje. Gebruik je een wasverzachter capsule? Dan voeg jij je wasmiddel apart toe.

CapDosing bij een TwinDos model

Miele TwinDos wasmachine

Heb je een Miele TwinDos wasmachine? Ook dan kan je CapDosing capsules gebruiken voor specifieke soorten wasgoed. Let er wel op dat je de automatische TwinDos dosering via het display uitschakelt wanneer je CapDosing gebruikt. Hoe je dit doet lees je in de handleiding van jouw nieuwe Miele wasmachine.

Eigen wasmiddel? Geen probleem!

Miele wasmiddellade

Wil jij liever helemaal je eigen wasmiddel gebruiken? Geen probleem. Je doet dit in het linkervak van de lade. Dit vak is geschikt voor zowel vloeibaar wasmiddel als wasmiddel in poedervorm. Wanneer je kleding erg vuil is, gebruik je het rechtervak voor de voorwas. Op deze manier gebruik je de lade zoals je dit bij elke andere wasmachine gewend bent. Voor je eigen wasverzachter open je het CapDosing klepje en voeg je deze toe op de plek van het bloempje/sterretje (*). In de handleiding van je wasautomaat lees je hoe jij het display hierop instelt.

CapDosing wasmiddelpakket

Wasmiddel | Voor 10 wasbeurten | Voor speciale was | Cups | 10 cups inhoud
13,99
niet meer leverbaar
  • Met dit pakket heb je genoeg capsules voor 10 wasbeurten (wol, fijne was, dons en wasgoed met hardnekkige vlekken).
  • Je kleding blijft langer mooi.
  • Zelf doseren is niet meer nodig.
  • De capsules zijn niet opnieuw te gebruiken.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.769 beoordelingen