The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Marijn

Welke functies hebben de nieuwe Samsung koelkasten?

Samsung lanceert een reeks nieuwe koel-vriescombinaties, die voorzien zijn van handige technieken. Zo heb je meer ruimte, bewaar je je boodschappen langer en ziet de koelkast er modern uit. In dit artikel lees je over de nieuwste snufjes.

Meer ruimte

Meer ruimte

De wanden van een Samsung koelkast zijn slechts 7 centimeter dik. Hierdoor wordt de binnenruimte tot 30% groter, zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte in je keuken. Je hebt dus genoeg plek voor extra pakken verse pasta die in de aanbieding zijn. Ook is het flessenrek vernieuwd, zodat je meer flessen cola of wijn voor een feest bewaart.

Spraakmakend design

Spraakmakend design

Tegenwoordig zet je geen lomp, groot witgoed apparaat in je keuken, maar maakt de koelkast echt deel uit van je interieur. De zilveren en zwarte Samsung koelkasten zijn nauwkeurig afgewerkt met geborsteld metaal. Op deze manier oogt de koelkast modern en elegant. De bediening en het display vind je in de binnenkant van de koelkast, zodat je hier gemakkelijk bij kunt.

Nooit meer ontdooien

No Frost

De koelkasten zijn ook uitgerust met No Frost. Met deze techniek haalt de vriesruimte de vochtigheid uit de lucht, waardoor er geen ijs vormt. Hierdoor hoef je niet steeds het ijs van de lades en verpakkingen te schrappen. Daarnaast houden de No Frost modellen de temperatuur in de vriezer constant. Wanneer je de deur open en dicht doet, herstelt de temperatuur zich snel weer, waardoor je diepvriesproducten koud blijven.

Boodschappen langer vers

Boodschappen langer vers

Met de vershoudzones houd je je wortels, aardbeien en witvis langer vers. In de Humidity Fresh+ lade bepaal je zelf de luchtvochtigheid voor je groente en fruit. Hierdoor blijven je etenswaren langer vers en knapperig. De Optimal Fresh+ lade heeft 2 zones, zodat je de lade naar wens indeelt. De divider zet je op verschillende standen, namelijk dual of single temperature. Ga bijvoorbeeld voor een extra koude zone van 0 graden Celsius en één op een gewone koelkasttemperatuur. Zo creëer je een lade voor alleen groente, alleen vlees of voor beide.

Stil en energiezuinig

Stil en energiezuinig

Het geluidsniveau van deze koelkast ligt rond de 35 decibel, waardoor je geen last hebt van zoemend geluid tijdens het lezen of een spannende film. Daarnaast zijn ze ook nog eens energiezuinig, waardoor je weinig energiekosten per jaar betaalt. Dat is goed voor je portemonnee én het milieu.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.195 beoordelingen