The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Bas

De beste accessoires voor je gaming laptop

Met een gaming laptop heb je natuurlijk al een bijbehorende gaming muis, en zelfs misschien al een gaming toetsenbord. In dit artikel bespreek ik de beste accessoires die je gaming ervaring met een gaming laptop helemaal afmaken.

Een gaming muismat

Gaming muis op regenboog muismat.

Het lijkt misschien een simpel lapje stof, maar een gaming muismat is tegenwoordig een stuk meer dan dat. Fabrikanten gebruiken namelijk stoffen waarop je muis zowel goed glijdt als waarop de sensor van de muis goed kan tracken. Daarnaast zijn er ook geavanceerdere modellen, bijvoorbeeld met draadloos laden en RGB verlichting om je battlestation nog verder in te richten.

Een controller

Playstation controller op toetsenbord laptop.

Zelfs de meest doorgewinterde pc gamer zal het toegeven: sommige games spelen simpelweg fijner met een controller. Ja, echt. Zo voelen racing games als rocket league of actiegames als Assassin's Creed een stuk intuitiever aan, terwijl je alsnog over de hoge resolutie en framerates van je gaming laptop beschikt. Niet genoeg knoppen? Een zogenaamde pro controller heeft extra programmeer baren knoppen en/of flippers, dus je voert al je moves gewoon uit.

Een laptopstandaard

Een laptop op een standaard.

Gaming hardware lust graag stroom, en daarbij komt ook behoorlijk wat warmte vrij. Gelukkig zijn er laptopstandaarden met ingebouwde koelers die jouw laptop een handje helpen om ook tijdens de warmste maanden van het jaar goed koel te blijven. Vaak zijn ze ook nog verstelbaar, zodat je ook de hoogte van je laptopscherm eenvoudig bijstelt.

Een koptelefoonstandaard

Een koptelefoon op een standaard.

Bij een serieuze gamer hoort een serieuze gaming headset, en ik mag toch hopen dat je die niet zomaar neerplopt. Met een koptelefoonstandaard geef je jouw gaming headset een veilige plek. Ook is het vaak nog eens een stijlvolle toevoeging aan je battlestation om een headsetstand met RGB verlichting aan je arsenaal toe te voegen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.773 beoordelingen