The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Laurence

De beste beamer voor op school

In een klaslokaal heb je weinig ruimte voor een beamer opstelling. Wanneer een beamer een paar meter van het scherm staat, is de kans groot dat er mensen door je projectie lopen. Daarom is een short throw of ultra short throw beamer een handige keuze. Hiermee projecteer je een groot beeld vanaf een korte afstand. Wij hebben 2 aanraders voor je geselecteerd.

Optoma HD29HST: groot beeld vanaf zeer korte afstand

1920 x 1080 Full HD | 4000 ANSI lumen | Bioscoopervaring, gaming, educatie
899,-
tijdelijk uitverkocht

Als je de beamer zo dicht mogelijk bij het scherm wilt plaatsen, is de Optoma HD29HST iets voor jou. Deze short throw beamer plaats je dicht bij het projectievlak, zodat verdwaalde leerlingen niet meer door het beeld lopen. Je hoeft de gordijnen niet te sluiten, want de beamer heeft een hoge lichtopbrengst van 4.000 ANSI lumen. Dit staat garant voor een heldere projectie in verlichte ruimtes.

Specificaties

Iets voor jou door: het grote schermformaat vanaf een korte projectieafstand
Scherpte: gemiddeld door de full hd resolutie
Geschikt voor verlichte kamers: ja
Minimale afstand tot de muur: 30 centimeter door short throw

Optoma HD31UST

1920 x 1080 full hd | 3.400 ANSI lumen | Vergaderruimte, klaslokaal
1.099,-
op voorraad

Met de Optoma HD31UST weet je heel zeker dat niemand meer door je projectie loopt. Het verschil met de HD29HST is namelijk dat je deze beamer dankzij de ultra short throw nóg iets dichter bij de muur plaatst, ongeveer 10 centimeter tegenover 30 centimeter bij short throw. Deze beamer heeft een full hd resolutie, waardoor kleine letters en cijfers scherp in beeld komen. Door de contrastverhouding van 28.000:1 komen zwarte cijfers beter naar voren op een lichte achtergrond.

Specificaties

Iets voor jou door: het grote schermformaat vanaf een korte projectieafstand
Scherpte: goed dankzij de full hd resolutie
Geschikt voor verlichte kamers: ja
Minimale afstand tot de muur 10 centimeter dankzij de ultra short throw

Alle beamers voor educatie

Met deze short throw beamers projecteer je een groot beeld vanaf een korte afstand. Daardoor loopt er niemand door je projectie en schijnt de beamerlamp niet in je ogen als je voor de klas staat.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.428 beoordelingen