The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home
Geschreven door Laurence

Kies ik een wifi of bluetooth speaker?

Twijfel je tussen een wifi of Bluetooth speaker? Dan is het belangrijk dat je de verschillen tussen deze speakers kent. Je verbindt een wifi speaker via draadloos internet met je smartphone, terwijl je met een Bluetooth speaker een directe verbinding met je apparaat legt. Het signaal van een wifi speaker is groter, de geluidskwaliteit is hoger en je hebt geen last van onderbrekingen. Een Bluetooth speaker is niet afhankelijk van wifi en heeft bijna altijd accu. Hierdoor gebruik je hem probleemloos in een park of aan het strand.

Bluetooth of wifi speaker?

Bluetooth speaker

Bluetooth speaker

Wil je de speaker meenemen naar het strand, park, een feestje of op vakantie? Dan is een bluetooth speaker de speaker voor jou. Een bluetooth speaker beschikt over een ingebouwde accu. Deze speakers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, passend bij elke gebruikssituatie. Zo zijn er mini speakers die eenvoudig in je jaszak passen, middelgrote speakers die je in je tas meeneemt en grote bluetooth speakers met een handvat voor feestjes. Sommige speakers zijn waterdicht, waardoor je ze gerust aan de waterkant gebruikt.

Wifi speaker

Wifi speakers

Wil je de speaker vooral thuis gebruiken en eventueel een multiroom systeem aanleggen? Dan is een wifi speaker geschikt voor jou. Een wifi speaker verbind je draadloos via je thuisnetwerk met je smartphone of tablet. Hierdoor loop je probleemloos de kamer uit met je smartphone zonder dat de muziek stopt met spelen. Je koppelt eenvoudig meerdere speakers in verschillende kamers aan elkaar via wifi en een app op je smartphone. Zo creëer je eenvoudig een multiroom geluidsopstelling in huis.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 13.810 beoordelingen