Written by Coolblue Zakelijk

Nieuw: de Coolblue Thuiswerkwinkel

De Coolblue Thuiswerkwinkel geeft jouw medewerkers de mogelijkheid om zelf alles voor de juiste thuiswerkplek te bestellen. Je krijgt een eigen afgeschermde omgeving in jouw huisstijl. Nadat je medewerker is ingelogd, krijgt hij een geselecteerd assortiment te zien en kan hij meteen bestellen binnen het gestelde budget. We leveren de bestelling de volgende dag gratis af bij je medewerker.

Hoe werkt het

Eigen portaal

Je krijgt een eigen portaal waarop je medewerkers kunnen inloggen. Wil je het portaal helemaal eigen maken? Voeg dan bijvoorbeeld ook jouw logo, introductie, blog en veelgestelde vragen toe.

Eigen assortiment

Sommige producten hebben je medewerkers écht nodig om hun werk te kunnen doen. Daarom kun je kiezen om alleen die productgroepen op ‘t portaal te tonen. Wel zo handig.

Bepaal je Coolblue Tegoed

Voeg gemakkelijk persoonlijk budget toe aan je medewerkers. Het CoolblueTegoed kunnen ze kunnen gebruiken voor de geselecteerde groep producten binnen jouw portaal.

Zo kan je het snelst starten

 • Stap 1: Meld je aan via het onderstaande formulier.
 • Stap 2: Bespreek je wensen met jouw Thuiswerkwinkel Coördinator.
 • Stap 3: Onderteken je overeenkomst en stel je assortiment vast.
 • Stap 4: Voorzie ons van e-mailadressen zodat we het CoolblueTegoed kunnen klaarzetten.
 • Stap 5: Doe een laatste check op jouw portaal.
 • Stap 6: Jouw portaal is live! Tijd om die digitale champagne te ontkurken.

Nog meer voordelen

 • Eigen portaal binnen Coolblue.nl of .be waarin jouw medewerkers kunnen inloggen en bestellen.

 • Kies zelf welke productgroepen jij wilt tonen aan je medewerkers. De inkopers van Coolblue hebben alvast de beste deals gemaakt. Super handig!

 • Voeg persoonlijke budgetten toe aan medewerkers of laat ze zelf afrekenen.

 • Fiscaal aantrekkelijk door de Gerichte Vrijstelling (WKR).

 • Je gaat het jammer vinden dat je jouw Coolblue-assortiment niet aan de rest van de wereld kan laten zien.

Facturatie

Als je Persoonlijk Tegoed op het account van je medewerkers plaatst krijg je 1 keer per maand een overzichtelijke factuur. Hierop staat al het tegoed in euro's wat is gebruikt door jouw medewerkers binnen de Thuiswerkwinkel. Het is tevens mogelijk om een los excel bestand te krijgen met de specificatie per werkgever. Handig voor de eigen administratie!

Fiscale regels & Facturatie

De Coolblue Thuiswerkwinkel is perfect te combineren met verschillende fiscale regels. Binnen Nederland kennen we de Werkkostenregeling (WKR). Hiermee kunnen werkgevers producten onbelast vergoeden/in bruikleen geven aan hun medewerkers. Producten die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van de dienstbetrekking, zoals monitoren, bureaus, ergonomische stoelen en laptops kunnen binnen de WKR worden geclassificeerd als ‘Gericht Vrijgesteld’. Door de kwalificatie als ‘Gerichte Vrijstelling’ vallen deze aankopen buiten de vrije ruimte van de WKR.

Aanmelden

Wil je binnen jouw organisatie de Coolblue Thuiswerkwinkel gaan gebruiken? Leuk! Laat het weten aan onze Thuiswerkwinkel Coördinatoren! Zij helpen je graag met het opzetten van het platform, het vaststellen van het assortiment en het kiezen van de beste betalingswijze. We nemen binnen 48 uur contact met je op om de eerste stappen te maken!

 • Tijdelijke aanbieding: zonder opstartkosten!


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Customer rating: 9.2 / 10 - 23,695 reviews