The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Alles over Miele wasmachines

Elke Miele wasmachine heeft unieke eigenschappen die aansluiten op jouw persoonlijke wensen en gezinssamenstelling. Je ontdekt hier welke technieken er zijn en wat jij hieraan hebt.

Miele wasmachine kopen

Miele TwinDos

Miele TwinDos: extra schoon

Heb je kleine kinderen of was je om een andere reden extra vaak? Koop dan een Miele TwinDos wasmachine die altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel toevoegt. Hiermee weet je zeker dat je was schoon wordt en gebruik je nooit te veel wasmiddel. Zo blijft je kleding lang mooi.

Miele PowerWash

Miele PowerWash: zuinig en snel

Om water en energie te besparen, koop je een Miele PowerWash wasmachine. Deze wasautomaat sproeit water van bovenaf, waardoor er minder water nodig is. Hiermee is de wasmachine extra zuinig. Met QuickPowerWash was je binnen 1 uur schoon, handig wanneer je snel je schone kleding aan wil.

Miele CapDosing

Miele CapDosing: extra zorg

Alle Miele wasmachines werken met CapDosing wascapsules die je in de wasmiddellade doet. In elke capsule zit precies genoeg wasmiddel voor een specifiek type wasgoed. Hiermee blijft je favoriete wasgoed van bijvoorbeeld wol of zijde langer als nieuw. Het is ook mogelijk om je eigen wasmiddel te gebruiken.© 1999 - 2020 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 19.886 beoordelingen