The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Gesponsord artikel

Panasonic biedt de praktische huistelefoon voor het hele gezin

Panasonic telefoons staan bekend om hun uitstekende en heldere geluidskwaliteit. De telefoons zijn eenvoudig in het gebruik maar hebben tevens vele handige en gemakkelijke opties waardoor je optimaal kunt telefoneren. De combinatie van gebruiksvriendelijke functies en functioneel design maakt een Panasonic telefoon geschikt voor het hele gezin.

Binnen Europa het meest verkochte merk

Panasonic vaste telefoon

Panasonic is sinds 2003 het meest verkochte merk in DECT telefoons binnen Europa. Het merk staat bekend om haar hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. De toestellen van Panasonic hebben een functioneel design en zijn makkelijk in gebruik. De modellen zijn beschikbaar met 1, 2 of zelfs 3 handsets, in verschillende kleuren en designs. Of je nu graag een uitgebreid telefoonboek beheert, gebruik wilt maken van verlichte toetsen of behoefte hebt aan gehoorapparaat ondersteuning, kies je favoriete model uit het uitgebreide DECT assortiment.

Bron: www.panasonic.com/global/consumer/home_communication/telephone/global_no1.html

Telefoons met een optimale helderheid

Panasonic telefoons staan bekend om hun uitstekende en heldere geluidskwaliteit. Het is natuurlijk vervelend als je je vrienden of familie niet kunt verstaan. Dankzij de kraakheldere gesprekskwaliteit van Panasonic telefoons blijf je altijd op de hoogte van wat iedereen aan het doen is. De telefoons zijn eenvoudig in het gebruik van de basisfuncties maar hebben tevens vele handige en gemakkelijke opties waardoor je optimaal telefoneert.

Sterk beveiligd met een lange batterijlevensduur

Panasonic vaste telefoon

De Panasonic DECT telefoons zijn extra veilig omdat de communicatie tussen de draadloze handset en het basisstation met een wachtwoord zijn gecodeerd. Het gecodeerde wachtwoord wordt met regelmaat automatisch gewijzigd om het hoge veiligheidsniveau te blijven garanderen. De batterij met grote capaciteit zorgt voor een maximale gesprekstijd van 16 uur. De handset kan met deze batterijduur ook gedurende ongeveer 8 dagen stand-by naast het basisstation blijven staan.

Compatibel met gehoorapparaten

Panasonic vaste telefoon

Het comfort van een draadloze Panasonic telefoon is ook beschikbaar voor mensen met een gehoorapparaat. Panasonic telefoons maken het mogelijk gesprekken te voeren zonder ruis. Stemmen variëren net zoveel als het gehoor. De telefoons zorgen ervoor dat je al je gesprekspartners goed verstaat. Verander eenvoudig het volume tijdens het gesprek om de hoge en lage tonen in de stem van de persoon die je belt aan te passen.

Elegantie en comfort

De Panasonic DECT telefoons zijn bijzonder eenvoudig te gebruiken, doordat Panasonic bij de ontwikkeling ervan steeds de eindgebruiker voor ogen heeft gehouden. De handset heeft grote toetsen en ligt perfect in de hand. Een groot LCD display zorgt voor maximale bedieningscomfort en de grote letters en cijfers zijn duidelijk te lezen door het grote contrast. De ergonomische handsets volgen de natuurlijke vorm van je hand waardoor je ze comfortabel vasthoudt. Stijl en comfort gaan hand in hand.

Ongewenste nummers blokkeren

Panasonic ongewenst nummer blokkeren

Met huistelefoons van Panasonic blokkeer je ongewenste nummers met één druk op de knop. Word je ongewenst gebeld door een telemarketeer of een 0900-nummer? Druk dan op de oproepblokkeertoets terwijl jouw Panasonic telefoon overgaat. Het toestel voegt het telefoonnummer dan meteen toe aan de lijst met geblokkeerde nummers. De KX-TGB61 serie kan tot 50 geregistreerde telefoonnummers blokkeren. Met deze functie wordt je dus nooit meer hinderlijk gestoord terwijl je televisie kijkt of een boek leest.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.793 beoordelingen