Grillpannen
Een grillpan gebruik je voor het grillen van vlees, vis of groenten op hoge temperatuur. De hete pan zorgt ervoor dat de ingrediënten snel dichtschroeien en alle sappen behouden blijven. Het bakoppervlak van een grillpan bestaat uit ribbels. Hierdoor ontstaan tijdens het grillen de karakteristieke grillstrepen. Deze ribbels zorgen er ook voor dat vocht en vet uit je vis, vlees of groente wordt opgevangen tussen de ribbels, waardoor je vetvrij bakt en er een extra krokante buitenkant ontstaat.
Grillpannen
- 8 pannen
Een grillpan gebruik je voor het grillen van vlees, vis of groenten op hoge temperatuur. De hete pan zorgt ervoor dat de ingrediënten snel dichtschroeien en alle sappen behouden blijven. Het bakoppervlak van een grillpan bestaat uit ribbels. Hierdoor ontstaan tijdens het grillen de karakteristieke grillstrepen. Deze ribbels zorgen er ook voor dat vocht en vet uit je vis, vlees of groente wordt opgevangen tussen de ribbels, waardoor je vetvrij bakt en er een extra krokante buitenkant ontstaat.
-
A
-
B
-
C
-
D
-
E
-
F
-
G
-
H
-
I
-
J
-
K
-
L
-
M
-
N
-
O
-
P
-
Q
-
R
-
S
-
T
-
U
-
V
-
W
-
X
-
Y
-
Z
-
#