The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Uhro

5 redenen om een slim deurslot te kopen

Met een slim deurslot heb je nooit meer een sleutel nodig. Je opent je deur namelijk met je smartphone. Ook laat je vrienden en familie binnen terwijl je niet thuis bent. In dit artikel geef ik je 5 redenen om een slim slot te kopen.

1) Je komt altijd binnen

De sleutel vergeten, dat overkomt iedereen wel eens. Als je dan de pech hebt dat er niemand thuis is, kom je niet binnen. Met een slim deurslot gebeurt dat je niet meer. Je smartphone is namelijk de sleutel voor dit slot. Je opent de deur eenvoudig via de app. Ben je zo vergeetachtig dat je ook wel eens je telefoon vergeet? Koppel dan een afstandsbediening of codepaneel. Dan open je de deur zonder sleutel of smartphone.

2) Laat vrienden binnen zonder kloppen

Laat vrienden binnen met slim deurslot

Heb je een aantal vrienden uitgenodigd voor een feestje of diner? Met een slim deurslot kunnen ze zichzelf binnenlaten. Ze gebruiken dan de app van het slimme slot om je deur te openen. Gebruik je een codepaneel? Dan voeg je eenvoudig een persoonlijke code voor de genodigden toe. Wil je dat jouw kennissen achteraf de deur niet platlopen? Door de code te laten verlopen na het feestje komen ongenode gasten niet meer binnen.

3) Doe de deur open met je slimme deurbel

Koppel met slim deurslot

Door je slimme deurslot te koppelen met een slimme deurbel laat je bekenden ook binnen. Zelfs als ze geen toegangscode hebben. Met een videodeurbel zie je namelijk altijd wie er voor je deur staat. Zo open je de deur zelfs als je niet thuis bent. Vrienden en familie laat je zo niet onnodig in de kou staan. De veiligheid is gegarandeerd doordat je weet wie er voor je deur staat.

4) Laat de thuiszorg eenvoudig binnen

Laat anderen binnen met een code smart lock

Ben je zelf niet meer zo goed te been? Of kunnen je ouders niet altijd opstaan om de deur te openen? Ook dan is een slim slot een oplossing. Geef je vaste thuiszorgmedewerker of wijkverpleger een eigen code. Zo kan hij of zij altijd binnen. Een slim deurslot is veiliger dan het afgeven van een sleutel. Je bepaalt namelijk wanneer de thuiszorg binnenkan. Zo stel je vaste tijden en dagen in. Op andere momenten werkt de code niet.

5) Vervang je sleutelkluisje

Slim deurslot vervangt sleutelkluisje

Sleutelkluisjes zijn vaak doelwit van inbrekers. Door het kluisje te slopen, proberen ze je sleutels te bemachtigen. Met een slim deurslot is zo'n kluisje niet meer nodig. Doordat je mensen een persoonlijke code geeft, kunnen ze binnen zonder sleutel. Door het verwijderen van het sleutelkluisje wordt je huis veiliger.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen