The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Lucas

5 tips om meer uit je Apple AirPods te halen

Je hebt jouw Apple AirPods al een tijdje in gebruik en speelt iedere dag je favoriete nummers af. De oordopjes hebben nog een aantal handige functies voor extra gebruiksgemak. In dit artikel lees je 5 tips om meer uit jouw AirPods te halen.

5 tips om meer uit je Apple AirPods te halen

AirPods uit oplaadcase halen

Met deze 5 tips haal je meer uit jouw Apple AirPods.

Tip 1: vind je AirPods terug

Tip 2: 2 AirPods aan één iPhone koppelen

Tip 3: hoor wie je belt

Tip 4: laat berichten voorlezen

Tip 5: betekenis lampje oplaadcase

Tip 1: AirPods kwijt? Vind ze terug met de Zoek mijn iPhone app

AirPods 2

Het komt vast wel eens voor dat je jouw AirPods bent kwijtgeraakt. Je hebt ze na het sporten in je tas laten zitten, maar dacht ze toch echt op je bureau te hebben gelegd. Wanneer dit het geval is, ga je naar de Zoek mijn app op je iPhone. Tik op apparaten en vervolgens op jouw AirPods. Nu is het mogelijk om de locatie te zien en een geluid af te spelen. Zo vind je de oordopjes snel en eenvoudig weer terug.

Tip 2: koppel 2 paar AirPods aan één iPhone

2 paar AirPods koppelen

Wil je tegelijkertijd met iemand naar dezelfde muziek luisteren? Koppel dan 2 paar Apple AirPods aan dezelfde iPhone of iPad met iOS 13 of hoger. Om dit te doen, open je het Bedieningspaneel en tik je op het logo van AirPlay. Druk vervolgens op Deel audio en houd de andere set AirPods in de buurt van jouw iPhone. Op het scherm zie je nu wat je verder moet doen.

Tip 3: hoor welke inkomende oproep je binnenkrijgt

Bellen met AirPods

Dankzij de ingebouwde microfoon bel je met jouw AirPods. Alleen zie je niet wie je belt wanneer je op de fiets zit. Daarom stel je gemakkelijk in dat jouw AirPods je vertellen wie jou belt. Ga naar het instellingen menu op je iPhone en ga naar Telefoon. Tik op Kondig beller aan en je hoort wie je belt.

Tip 4: laat berichten voorlezen

Berichten laten voorlezen

Niet alleen een inkomende oproep laat je voorlezen, inkomende berichten ook. Zo hoor je wie de afzender is en wat diegene heeft gestuurd. Ga naar de instellingen van je iPhone en zoek Berichtgeving. Hier zie je de optie Kondig berichten aan met Siri. Vink deze optie aan en jouw berichten worden voorgelezen.

Tip 5: houd de batterij in de gaten

AirPods opladen

Op de oplaadcase van je AirPods zit een lampje dat verschillende kleuren weergeeft. Deze kleuren geven de batterijstatus weer. Groen betekent volledig opgeladen, oranje betekent niet volledig opgeladen en geel betekent dat de accu bijna leeg is. Wanneer het lampje een witte kleur weergeeft, zijn de AirPods klaar om gekoppeld te worden. Om de precieze batterijstatus te zien, open je de oplaadcase in de buurt van je iPhone. Er verschijnt dan een pop-up op het scherm met deze informatie.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.024 beoordelingen