The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Lucas

Aan de slag met je Jabra Elite 75t

Nu jouw Jabra Elite 75t is binnengekomen wil je zo snel mogelijk naar je favoriete muziek luisteren. In dit artikel leggen we je uit hoe je in 4 stappen aan de slag gaat met de oordopjes. Zo vertellen we onder andere hoe je ze het beste in je oren doet en wat voor functies de bijbehorende app heeft.

Aan de slag in 4 stappen

Jabra Elite 75t oplaadcase

In 4 stappen lees je hoe je zo snel mogelijk aan de slag gaat met de Jabra Elite 75t.

Stap 1: verbinden met je telefoon

Stap 2: je oordopjes indoen

Stap 3: download de app

Stap 4: zorg voor een goede verbinding

Stap 1: verbinden met telefoon

Bluetooth

Het eerste wat je moet doen om muziek te kunnen luisteren, is de oordopjes verbinden met je smartphone. Weet je niet hoe dit moet? Lees dan het artikel hieronder. Wanneer je de oordopjes al gekoppeld hebt, sla je deze stap over.

Stap 2: je oordopjes indoen

De Jabra Elite 75t zijn in ear oordopjes. Dit betekent dat ze direct je gehoorgang ingaan. In de video hiernaast leggen we je uit hoe je dit type oordopjes het beste in je oren doet.

Stap 3: download de app

Jabra Sound+ app

Met de Jabra Sound+ app haal je nog meer uit jouw Jabra Elite 75t. In de app pas je de instellingen van de oordopjes aan en personaliseer je het geluid via een equalizer. Zo bepaal je zelf hoeveel bas je hoort en hoe je het liefst naar de hoge tonen luistert. Naast het aanpassen van de instellingen en het geluid, download je er ook updates voor je oordopjes.

Stap 4: zorg voor een goede verbinding

Oordopjes in case

Ervaar je tijdens het luisteren naar muziek problemen met de verbinding? Lees dan het artikel hieronder. Hier leggen we je uit wat je kunt doen als je problemen met de verbinding ervaart.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.522 beoordelingen