The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Advies over Liebherr koelkasten

Met een Liebherr koelkast ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Maar welke bij je past en wat het voordeel is van een duurder model, is niet altijd even duidelijk. Om het gemakkelijker te maken onderscheiden we 4 verschillende klassen: de modellen met één koelsysteem, de modellen met 2 koelsystemen, de Comfort modellen en de luxe BluPerformance modellen. Wij helpen je bij je keuze.

De voordelen van een Liebherr koelkast

Liebherr koelkast

Liebherr koelkasten zijn stevig gebouwd, gaan jarenlang mee en zijn ook nog eens energiezuinig. De binnenruimte van een Liebherr koelkast is flexibel in te delen, zodat jouw producten altijd passen. En het grootste voordeel? Liebherr blinkt uit in het bewaren van je boodschappen. Zo bewaar je groenten en fruit in een koelkast met een BioCool-lade tot 2 keer langer. Kies je een model met de BioFresh vershoudzone, dan bewaar je groenten, fruit, vlees én vis zelfs tot 3 keer langer.

Liebherr koelkasten met één koelsysteem

Liebherr VarioSpace

Heb je niet zo'n groot budget en ben je op zoek naar een koelkast met een goede prijs-kwaliteitsverhouding? Dan past een Liebherr koelkast met één koelsysteem bij jou. Deze koelkasten beschikken over een stevig en gemakkelijk te reinigen interieur, een flexibel in te delen vriesruimte en functies die je extra vriesvermogen geven. Ook beschik je dankzij Smart Frost over een gemakkelijk te reinigen en ontdooien vriesgedeelte.

Liebherr koelkasten met 2 koelsystemen

DuoCooling Liebherr

Wil je langer van je eten genieten en je koelkast ook in de garage zetten, kies dan een Liebherr koelkast met 2 koelsystemen. Liebherr noemt deze techniek DuoCooling. Deze koelkasten hebben dezelfde functies als de koelkasten met één koelsysteem, maar koelen het koel- en vriesgedeelte apart van elkaar. Hierdoor komt de droge lucht uit je vriezer niet in de koelruimte en gaan je etenswaren nog langer mee. Ook blijft de koelkast werken in een onverwarmde ruimte met een minimale omgevingstemperatuur van 0 graden Celsius.

Liebherr Comfort koelkasten

Liebherr touchscreen

Wil je een koelkast met 2 koelsystemen die je gemakkelijker bedient en opent, kies dan voor een Liebherr Comfort koelkast. Liebherr Comfort koelkasten zijn een luxere variant van de modellen met 2 koelsystemen. Je geniet van extra voordelen; zoals een eenvoudig te openen deur met hevelgreep en de BioCool-lade om je groenten en fruit in te bewaren. Ook hoef je dankzij No Frost het vriesgedeelte nooit meer te ontdooien.

Liebherr BluPerformance koelkasten

BioFresh vershoudzone

Wil je een koelkast die zeer stil is en uitblinkt in zuinigheid, ruimte en het bewaren van je producten, kies dan voor een Liebherr BluPerformance koelkast. Deze luxe Liebherr modellen hebben alle voordelen van de Comfort klasse en doen daar nog een schepje bovenop. Zo heb je dankzij het FreshAir filter altijd een fris ruikende koelkast. Daarnaast beschikken sommige modellen over een BioFresh-lade; een vershoudzone die groenten, fruit, vlees en vis tot 3 keer langer bewaart.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.593 beoordelingen