The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Luc

Wat zijn Liebherr Comfort koelkasten?

Bij een Liebherr koelkast ben je altijd verzekerd van kwaliteit. De koelkasten gaan jarenlang mee, zijn zuinig en bewaren je producten beter dan goedkopere merken. Maar Liebherr koelkasten verschillen zelf ook in kwaliteit. Zo heb je de Liebherr Comfort koelkasten. Voor deze luxe variant van een instapmodel betaal je meer, maar daar krijg je veel voor terug.

Liebherr instapmodel versus Comfort

Koelkast met één koelsysteem Koelkast met 2 koelsystemen Comfort model
Flexibel interieur Ja Ja Ja
2 aparte koelsystemen (DuoCooling) Nee Ja Ja
Touchscreen display Nee Nee Ja
BioCool vershoudzone Nee Nee Ja
Eenvoudig te openen deuren met hevelgreep Nee Nee Ja
Anti-ijsvorming Smart Frost (gemakkelijk te ontdooien en reinigen) Smart Frost of No Frost (nooit ontdooien) No Frost

Nooit meer ontdooien dankzij No Frost

Alle Liebherr Comfort koelkasten beschikken over een No Frost ontdooisysteem. Dat betekent dat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien. Fijn, maar dat is niet het enige voordeel. Door de anti-ijsvorming blijven je producten langer vers, knapperig en smaakvol. Ijzige of waterige groenten en roomijs zijn dus verleden tijd. De vrieslades vriezen niet vast en blijven transparant, zodat je altijd je boodschappen ziet liggen. Wel zo handig.

Slim koelen met DuoCooling

DuoCooling

De naam zegt het eigenlijk al; met DuoCooling beschik je over 2 koelsystemen in één koelkast. Het vries- en koelgedeelte koel je bij elke Comfort koelkast volledig apart van elkaar. Hierdoor komt de lucht uit de vriezer niet in het koelgedeelte. Je verse etenswaren drogen zo niet uit en blijven langer vers. Ook blijven sterke luchtjes op hun plek. Ga je op vakantie? Dan schakel je het koelgedeelte apart uit zonder de vriezer te hoeven ontdooien.

Tot 2 keer langer vers in de BioCool-lade

BioCool visual

Houd je van groenten en fruit, dan biedt een Comfort model met een BioCool-lade uitkomst. Je stelt in deze lade eenvoudig de luchtvochtigheid in. Dankzij een hogere luchtvochtigheid drogen je appels, paprika's en kroppen sla minder snel uit en blijven ze lekker knapperig. In vergelijking met een normale groentelade bewaart de BioCool-lade je groenten en fruit tot 2 keer langer. Handig, zo hoef je minder vaak naar de supermarkt.

Eenvoudig te openen met hevelgreep

Hevelgreep

Comfort koelkasten hebben een topklasse bouwkwaliteit en gaan lang mee. Om je een handje te helpen met het openen van de deuren, zijn alle modellen voorzien van een stijlvolle anti-vacuüm hevelgreep. De hevelgreep drukt de deur van de kast af voordat je kracht zet en heft het vacuüm op. Een bijkomend voordeel: de deurrubbers slijten minder en hoef je niet snel te vervangen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.273 beoordelingen