The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Luc

Wat zijn Liebherr koelkasten met één koelsysteem?

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke koelkast met een flexibel interieur, dan ben je met Liebherr aan het juiste adres. Het merk staat garant voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Heb je dus niet een groot budget, dan haal je met een Liebherr koelkast met één koelsysteem toch al veel in huis. In dit artikel zetten we de handigste functies op een rijtje.

Één koelsysteem voor je gehele koelkast

Liebherr één koelsysteem

We maken bij Liebherr en andere merken onderscheid tussen 2 soorten koel-vriescombinaties: die met één koelsysteem en die met 2 koelsystemen. De meeste koelkasten beschikken over één koelsysteem. Met dit systeem koel je de koel- en vriesruimte van de koelkast samen. Tegenwoordig zijn er ook koelkasten met 2 koelsystemen. In deze koelkasten koel je de koel- en vriesruimte apart en stel je onafhankelijk de temperatuur van de ruimtes in.

Minder onderhoud door Smart Frost

Smart Frost

Liebherr koelkasten met één koelsysteem beschikken over Smart Frost. Deze techniek vermindert de ijsvorming in het vriesgedeelte, zodat je deze minder vaak hoeft te ontdooien. Dat bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt ook voor een lager energieverbruik. Verder zijn de gladde binnenwanden gemakkelijker te reinigen. Wil je een Liebherr koelkast met een vriesgedeelte dat je nooit hoeft te ontdooien? Kies dan een Comfort model koelkast met No Frost.

Stevig en gemakkelijk te reinigen interieur

Flexibele indeling

Achter de deur van een Liebherr koelkast zit een stevig en gebruiksvriendelijk interieur verscholen. Zo zijn de verstelbare draagplateaus gemaakt van gehard glas. Je belast ze met producten van tot wel 30 kilogram en ze zijn eenvoudig te reinigen. De deurvakken zijn in de hoogte verstelbaar en hebben genoeg ruimte en draagkracht voor grote 2 liter verpakkingen. Aan ruimte en flexibiliteit kom je dus niet tekort.

Flexibele vriesruimte dankzij VarioSpace

VarioSpace

Je kent het wel; je organiseert een kerstdiner en de vriesruimte zit bomvol. Of er zat korting op je favoriete diepvriespizza's en je hebt een flinke voorraad ingeslagen. Een Liebherr koelkast met VarioSpace biedt een antwoord op dit probleem. De vriesladen en glasplateaus haal je eenvoudig uit de koelkast voor extra ruimte. Dankzij deze extra flexibiliteit bewaar je ook hoge ijstaarten of een hele kalkoen.

Extra vriesvermogen met CoolPlus

Liebherr CoolPlus

Een Liebherr koelkast met CoolPlus heeft extra vriesvermogen. Met deze functie vries je producten snel in zodat de smaak, textuur en vitamines beter behouden blijven. Wil je veel producten in één keer invriezen? Met CoolPlus voorkom je dat de warmte van alle boodschappen de temperatuur van de vriezer beïnvloedt. Je gebruikt CoolPlus ook als winterstand; zo blijft de koelkast in een onverwarmde ruimte goed koelen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 22.522 beoordelingen