The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue home

Fun cooking, gezellig dineren met familie en vrienden

Met de feestdagen geniet je van elkaars gezelschap, maar natuurlijk óók van lekker eten. Vind jij het zonde om hiervoor de hele avond in de keuken te staan? Dan is fun cooking de ideale uitvinding, want hiermee maakt ieder zijn eigen lekkernijen gezellig samen aan tafel. Ga jij gourmetten, grillen of fonduen? Het kan allemaal. En met jouw zelfgemaakte warme wafels met slagroom sluit je het diner feestelijk af.

Gourmetstellen

Gedekte tafel met gourmetstel met eten

Met een gourmetstel bak en grill je samen met familie en vrienden aan tafel. Een gourmetset noemen we ook wel een raclette. Er zijn verschillende soorten gourmetstellen. We helpen je graag bij het kiezen van het beste gourmetstel voor jou.

Grillplaten

Vlakke bakplaat met garnalen en groenten

Er zijn verschillende soorten grills, die je gemakkelijk op tafel zet om te grillen met de hele familie. Graag leggen we de verschillen uit tussen alle soorten grills, zodat jij weet welke het meest geschikt is voor jou.

Fonduesets

Fonduepan met groenten en vlees

Fondue jij het liefst met kaas, bouillion of chocolade? Voor iedere vorm van fondue is een ander materiaal fonduepan het meest geschikt. Welke fondueset het best aansluit bij jouw wensen lees je hier.

Pizzarettes

Pizarette met pizza

Zet pizzadeeg en je favoriete toppings op tafel en maak samen met vrienden en familie heerlijke mini pizza's. De pizza's schuif je in de oven en zijn binnen enkele minuten gaar en knapperig.

Wafelijzers

Wafelijzer met wafels

Met een wafelijzer maak je thuis verse, warme wafels. Lekker als feestelijk dessert, met een bolletje ijs, vers fruit en slagroom. In het wafelijzer zitten speciale wafelplaten, met het bekende geruite wafelpatroon.© 1999 - 2022 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: Kiyoh 9,1 / 10 - 14.029 beoordelingen