The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over een Bosch wasmachine

Je wil een Bosch wasmachine. Bij het kopen van een Bosch wasmachine heb je keuze uit technieken als Bosch i-Dos, Bosch VarioPerfect en Bosch Home Connect. Je leest hier welke wasmachines er zijn en welke jij nodig hebt.

Bosch i-Dos

Waslade van een Bosch i-Dos wasmachine

Met een Bosch i-Dos wasmachine vraag je je nooit meer af hoeveel wasmiddel en wasverzachter je moet gebruiken. De wasmachine voegt automatisch de juiste hoeveelheid toe op basis van de vuilgraad van de kleding. Bovendien bespaar je ook op de energiekosten, omdat er minder spoelbeurten nodig zijn.

Bosch Home Connect

Telefoon met op het scherm de Bosch Home Connect app

Met Bosch Home Connect doe jij de was op afstand. Via de app zet je de wasmachine aan waar je ook bent, bijvoorbeeld op werk of in de trein terug naar huis. Daarnaast kiest de app op basis van een paar vragen over de kleur en het weefsel van het wasgoed het juiste programma voor jou. Handig, hoef jij daar niet meer over na te denken.

Bosch VarioPerfect

Display Bosch wasmachine

Bosch VarioPerfect geeft jou de keuze om sneller of energiezuiniger te wassen. Met SpeedPerfect verkort je de wastijd tot wel 65%, zodat je in de avond nog snel jouw favoriete broek aankunt. Met EcoPerfect was je tot 50% zuiniger. Hierdoor je bespaart op je energiekosten en je kleding minder snel beschadigt dankzij de lage temperatuur.

Bosch AllergyPlus

Kleding en wasmachine op de achtergrond

Met Bosch AllergPlus heb je geen last meer van jeuk en irritatie door pollen, dierenharen en andere allergenen. Het anti-allergie programma wast de kleding voor een langere tijd op een hoge temperatuur. Daarnaast zorgen meerdere spoelbeurten ervoor dat alle wasmiddelresten niet in de kleding blijven hangen.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.229 beoordelingen