The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Geschreven door Caitlin

Wat is Bosch Home Connect?

Met Bosch Home Connect bedien jij jouw wasmachine waar en wanneer je maar wil. Via de app op je smartphone of tablet stel jij je wasmachine in en zie je precies wanneer het programma is afgelopen. In dit artikel lees je wat de app precies inhoudt en wat jij daaraan hebt.

Wat doet Bosch Home Connect?

Home Connect app op een smartphone

Bosch Home Connect is een app waarmee je jouw wasmachine via je smartphone of tablet bedient. In de app zie je welke wasprogramma’s er mogelijk zijn en zie je hoelang de wasmachine nog bezig is. Met de EasyStart functie beantwoord je een paar vragen over de was zoals welke kleur en weefsel het heeft. De app kiest dan zelf de beste programma instellingen.

Wat heb ik aan Bosch Home Connect?

Bedienen via app knop op display wasmachine

Met de Home connect app bedien je jouw Bosch wasmachine waar en wanneer je maar wil. Ben je eerder klaar op werk? Met de app kies je welk moment het programma start, zodat je kleding niet lang na het wassen in de trommel blijft liggen. Ook zie je in de app hoelang het duurt voordat het programma is afgelopen. Handig, want dan hoef jij niet meer naar de wasmachine te lopen om te zien dat hij nog niet klaar is.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 22.192 beoordelingen