The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Coolblue
Geschreven door Caitlin

Wat is Bosch Home Connect?

Met Bosch Home Connect bedien jij jouw wasmachine waar en wanneer je maar wil. Via de app op je smartphone of tablet stel jij je wasmachine in en zie je precies wanneer het programma klaar is. Je leest hier wat de app precies doet en wat jij hieraan hebt.

Bediening op afstand

Bosch Home Connect display

Met de Home connect app bedien je jouw Bosch wasmachine waar en wanneer je maar wil. Ben je eerder klaar op werk? Met de app kies je welk moment het programma start, zodat je kleding niet lang na het wassen in de trommel blijft liggen. Ook zie je in de app hoelang het duurt voordat het programma is afgelopen. Handig, want dan hoef jij niet meer naar de wasmachine te lopen om te zien dat hij nog niet klaar is.

Juiste programma voor je was

Home Connect app op een smartphone

Bosch Home Connect is een app waarmee je jouw wasmachine via je smartphone of tablet bedient. In de app zie je welke wasprogramma’s er mogelijk zijn en zie je hoelang de wasmachine nog bezig is. Met de EasyStart functie beantwoord je een paar vragen over de was zoals welke kleur en weefsel het heeft. De app kiest dan zelf de beste programma instellingen.

Heeft dit je geholpen?

Optioneel
We gebruiken je feedback enkel om de website te verbeteren, we sturen je geen reactie.
Bedankt voor je feedback


© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten:
Kiyoh 9,2 / 10 - 19.220 beoordelingen