The website is in Dutch. Would you rather see it in English?


Alles over een Siemens wasmachine

Je wil een Siemens wasmachine. Bij het kopen van een Siemens wasmachine heb je keuze uit technieken als Siemens i-Dos, Siemens sensoFresh en Siemens Home Connect. Je leest hier welke wasmachines er zijn en welke jij nodig hebt.

Siemens i-Dos

Siemens i-Dos

Wil je dat de wasmachine je wasmiddel doseert en je kleding langer mooi blijft? Koop dan een Siemens i-Dos wasmachine. Hiermee voegt de wasmachine automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter toe. Zo gebruik je altijd precies genoeg, wat beter is voor je was. Je leest hier wat Siemens i-Dos is en wat jij hieraan hebt.

Siemens sensoFresh

Siemens sensoFresh

Heb je delicaat wasgoed dat je liever niet te vaak wast? Dan heb je baat bij een Siemens sensoFresh wasmachine. Met het sensoFresh programma fris jij je kleding op zonder water en wasmiddel. Siemens sensoFresh verspreidt nevel over de stof, waardoor geurtjes en bacteriën verdwijnen. Daarnaast is het ook mogelijk om gewoon te wassen.

Siemens Home Connect

Siemens Home Connect

Als jij je was op afstand wil doen, heb je een Siemens Home Connect wasmachine nodig. Hiermee zet je de was vanaf je werk aan en zie je in de supermarkt wanneer je beddengoed schoon is. Via de Home Connect app kies je het juiste wasprogramma op basis van de stof en de soort vlek. Handig wanneer je bijvoorbeeld rode wijn op je overhemd hebt.

Siemens VarioPerfect

Siemens VarioPerfect

Met Siemens VarioPerfect heb je keuze uit extra zuinig of extra snel wassen. Je bespaart hiermee tot 50% energie of verkort de wastijd tot wel 65%. Handig is dat alle Siemens wasmachines dit hebben. Je selecteert VarioPerfect met de knoppen ecoPerfect en speedPerfect en gebruikt dit bij een wasprogramma. Per wasprogramma maak je een keuze uit één van de VarioPerfect knoppen.

Siemens iSensoric

Siemens wasmachine trommel

Een andere techniek die alle Siemens wasmachines hebben is iSensoric. Je bespaart hiermee water en energie. Dit komt doordat een sensor de hoeveelheid was in de trommel weegt en bepaalt hoe vuil dit is. Op basis hiervan past de wasmachine het waterverbruik aan. Zo is er minder water nodig wanneer je een kleine was hebt met weinig vlekken.© 1999 - 2021 - Coolblue B.V.
Beoordeling door klanten: 9,2 / 10 - 23.105 beoordelingen